• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.09.2018

15:48

ZA DAME "ZARAŽENE" MODOM ! Srce Beograda u roze boji!

Ljubav

ZA DAME "ZARAŽENE" MODOM ! Srce Beograda u roze boji!

Podeli vest

Pažnju prolaznika na Obilićevom vencu posebno privukao je umetnički performans dame na štulama, pantomimičara i žonglera koji su se vešto poigravali lopticama i vatrenim kuglama

Karnevalska atmosfera upriličena je povodom otvaranja nove Pinko radnje, a dodatnu radost za dame, ali i naše najmlađe sugrađane predstavljali su pokloni u vidu balona i predivnih ruža čija roze boja je preplavila jedno od omiljenih gradskih sastajališta. 

Đorđe Tomić

Na predstavljanju prestižnog italijanskog brenda, koji je osnovan još osamdesetih godina prošlog veka, okupili su se poznati iz sveta mode, televizije i umetnosti među kojima su bili: Petar Janošević, Ašok Murti, zatim posebne dame Duška Jovanić, Minja Miletić, Maja Nikolić, Jelena Svetličić, Danijela Buzurović, Jelena Blečić... Poseta baš ovih dama uopšte ne čudi jer je prva pomisao kada se pomene Pinko seksipilna žena, jedinstvena, uspešna, spremna na izazove i hrabra da izrazi i svoju ličnost i ženstvenost. 

Đorđe Tomić

To je izraženo i kroz saradnju sa vrhunskim top modelima koje su otelotvorenje Pinko žene: Naomi Kembel, Eva Hercigova, Alesandra Ambrosio i Stela Maksvel koja je zaštitno lice kampanje za jesen-zima 2018. Predstavljena je nova kolekcija koja ističe i slavi ženstvenost, a akcenat je stavljen na poznate Pinko tašne kojima nisu odolele ni svetske zvezde i blogerke. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija