• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.09.2018

07:11

HOROSKOP ZA UTORAK 18. SEPTEMBAR: OVNOVI dobijaju finansijska sredstva, LAVOVI upoznaju nekoga ko će ih fascinirati!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 18. SEPTEMBAR: OVNOVI dobijaju finansijska sredstva, LAVOVI upoznaju nekoga ko će ih fascinirati!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Problemi za one koji žive s partnerom, a ako ste sami možete doživeti nešto uzbudljivo. POSAO: Dobićete finansijska sredstva. ZDRAVLJE: Kožne infekcije.

BIK

LJUBAV: Partner će biti pun ljubavi i dobro raspoložen. POSAO: Razmišljaćete o pravnim problemima ili ćete imati novčanih problema. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Doživećete nešto zbog čega ćete drugačije gledati na partnera. POSAO: Možete dobiti posao koji podrazumeva rad sa strancima. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Imaćete problema, a posesivnost bi mogla još više da zakomplikuje situaciju. POSAO: Ovo je vreme za završavanje započetog. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Danas možete upoznati nekoga ko radi za vojsku ili policiju i ko će vas fascinirati. POSAO: Moguća su neracionalna ulaganja. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

DEVICA

LJUBAV: Zainteresovaće vas neko ko je povezan sa inostranstvom. POSAO: Kašnjenja u novčanim tokovima i neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Neće vam biti jasno šta partner oseća ili želi od vas. Zato su mogući problemi. POSAO: Nećete imati uspeha u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete vrcavi i šarmantni. Ovo je povoljan dan za potragu za srodnom dušom. POSAO: Prilika za napredak i dobar dan za finansije. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Nećete imati prilike za ljubav jer ćete biti fokusirani na druge sfere. POSAO: Sve će vam polaziti od ruke, puni ste entuzijazma. ZDRAVLJE: Infekcije.

JARAC

LJUBAV: Privlačiće vas uspešne i osobe koje su poslovno ostvarene. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Problemi i u prijateljskim odnosima i u ljubavi zbog mešanja prijateljstva i ljubavi. POSAO: Neodgovornost onih koji rade za vas. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

RIBE

LJUBAV: Partner će biti vrlo emotivan. POSAO: Bavićete se poslovima koji imaju veze sa samostalnom inicijativom i privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija