• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2018

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 22. SEPTEMBAR: LAVOVI započinju ljubavnu vezu sa prijateljem, RIBE očekuje neplaniran trošak!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 22. SEPTEMBAR: LAVOVI započinju ljubavnu vezu sa prijateljem, RIBE očekuje neplaniran trošak!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nemate strpljenja da rešavate probleme u odnosu. POSAO: Neslaganje sa nadređenima ili će vas frustrirati neka ograničenja. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK
LJUBAV: Ni vama neće biti jasno šta osećate niti za koga, pa je najbolje da ne donosite bitne odluke. POSAO: Promenljiv uspeh u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI
LJUBAV: Ako ste sami, aktivno ćete tražiti ljubav, a ako ste u vezi, mogući su manji problemi. POSAO: Mogući su nesporazumi sa kolegama. ZDRAVLJE: Gastritis.

RAK
LJUBAV: Trebalo bi da poradite na komunikaciji sa partnerom. POSAO: Mogu vas brinuti izvesni finansijski problemi, ali bez razloga. ZDRAVLJE: Upaljeno grlo.

LAV
LJUBAV: Ništa posebno. Moguće da počnete da se zanosite nekim ko vam je prijatelj. POSAO: Lagan ali stabilan uspon u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Upala mišića.

DEVICA
LJUBAV: Nećete naći ljubav ako ste sami, a ako ste u vezi, posumnjaćete u partnerovu iskrenost. POSAO: Impulsivno ćete trošiti ili ulagati. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VAGA
LJUBAV: Da bi vas neko fascinirao, mora da bude izuzetno uspešna osoba. POSAO: Izvesne prepreke će vas naterati da napravite promene. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Čeznućete za idealnom ljubavlju, što će vam pokvariti šanse da doživite realnu. POSAO: Možete očekivati izvestan napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko vas uopšte ne primećuje. POSAO: Iako ćete naići na neke teškoće, trend je pozitivan. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC
LJUBAV: Tražite partnera prilično bezvoljno, što naravno neće doneti željene rezultate. POSAO: Želećete da radite kreativan posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Želite uzbuđenje i dinamiku u odnosu, što može da izazove nezadovoljstvo ako ste u dugoj vezi. POSAO: Logistički problemi. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RIBE
LJUBAV: Manji problemi u odnosu. Ako ste sami, nemate ideju šta vam treba u ljubavi. POSAO: Imaćete neplanirane troškove. ZDRAVLJE: Osetljiv respiratorni sistem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija