• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

26.09.2018

14:35

(FOTO) NAJSKUPLJE CIPELE NA SVETU! Koštaju neverovatnih 13 MILIONA FUNTI!

Ljubav

(FOTO) NAJSKUPLJE CIPELE NA SVETU! Koštaju neverovatnih 13 MILIONA FUNTI!

Podeli vest

Prelepe cipele će danas biti predstavljene u čuvenom hotelu Burdž el Arab u Dubaiju, a biće dostupne samo za 50 zvanica koji imaju više nula na svom bankovnom računu

Najskuplje cipele na svetu pod nazivom Strastveni dijamant (The Passion Diamond) će biti stavljene na prodaju danas, a njihova cena iznosi neverovatnih 13 miliona funti. 

Svetlucave stileto štikle su napravljene od zlata i dijamanata, te zbog samog materijala od kojeg su izrađene smatraju se zaista posebnim asesoarom, kakav nikada do sada nismo mogli da vidimo.

Na njihovom prvom izlaganju koje će se odigrati u hotelu od sedam zvedica Burdž el Arab prisustvovaće samo 50 ljudi, VIP zvanica. 

 - Želeli smo da napravimo zaista unikatne cipele i uspeli smo u tome -  kazala je Maria Madžari, koosnivač Jada Dubai kompanije iz Emirata, koje je u ovom poduhvatu sarađivala sa brendom Passion Jewellery.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija