• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.09.2018

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 27. SEPTEMBAR: LAVOVI aktivni i strastveni u ljubavi, VODOLIJAMA se popravlja poslovna situacija!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 27. SEPTEMBAR: LAVOVI aktivni i strastveni u ljubavi, VODOLIJAMA se popravlja poslovna situacija!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Napravićete neke promene, ali ne drastične, već one koje su potrebne da biste bili srećni. POSAO: Ući ćete u partnerski posao. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Vaš ljubavni život biće uzbudljiv, ali moguće i nestabilan. Nova poznanstva i prilike za ljubav. POSAO: Sreća, moguć napredak. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete otvoreni i komunikativni. Imaćete prilike kakve priželjkujete. POSAO: Moguće je da ćete raditi u oblasti bankarstva. ZDRAVLJE: Kijavica.

RAK
LJUBAV: Imaćete posredan kontakt sa nekim ko će vas zaintrigirati. POSAO: Uspeh u vezi s radom u inostranstvu ili rada za strance. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

LAV
LJUBAV: Bićete strastveni i aktivni. POSAO: Vaša preduzimljivost i radni elan će vam omogućiti napredak u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA
LJUBAV: Bićete zavodljivi, što može doneti izvestan napredak. POSAO: Možete napraviti dugoročne planove koji će vam obezbediti uspeh. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA
LJUBAV: Idealno vreme da izvedete izabranu osobu u pozorište ili bioskop. POSAO: Imaćete prilike da se bavite nečim kreativnim ili lepim. ZDRAVLJE: Prehlada.

ŠKORPION
LJUBAV: Ostvarićete neobavezan kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Biće kadrovskih promena, ili ćete vi zaposliti nekog. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da čete razviti osećanja za nekog ko vam je bio samo prijatelj. POSAO: Imaćete potrebu da radite nešto za opšte dobro. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Imaćete kontakte sa privlačnim osobama, ali vas ljubav uopšte neće zanimati. POSAO: Bićete donekle usporeni u reakcijama. ZDRAVLJE: Loše.

VODOLIJA
LJUBAV: Mogući problemi. Vaš temperament vam dosta komplikuje stvari u poslednje vreme. POSAO: Poslovna situacija će se popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Bez dešavanja. Dobar porodični život. POSAO: Bićete maštoviti i kreativni u obavljanju poslovnih obaveza i rešavanju problema. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija