• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2018

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 2. OKTOBAR: ŠKORPIONI dobijaju komplimente, LAVOVIMA se smeši napredak na poslu!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 2. OKTOBAR: ŠKORPIONI dobijaju komplimente, LAVOVIMA se smeši napredak na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Vest o nekome ko vam se dopada. POSAO: Može se desiti da dobijete finansijsku pomoć koja će vas izvući iz teške situacije. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Ljubavni život će vam biti stabilan. POSAO: Moguć je napredak, ali i neki problemi, kao što su greške usled lošeg rasuđivanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Mogući nesporazumi u komunikaciji s partnerom. POSAO: Novčani gubitak ili loše ulaganje. Ne oslanjajte se na pomoć drugih. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

RAK
LJUBAV: Uglavnom ćete se baviti problemima i nećete imati prilike da uživate u ljubavi. POSAO: Vaš entuzijazam će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV
LJUBAV: Vrlo nepovoljan dan za ljubav, mogući su razni problemi, možda i svađe. POSAO: Ukazaće vam se neka prilika za napredak. ZDRAVLJE: Slabo.

DEVICA
LJUBAV: Nepovoljan dan za ljubav. POSAO: Moguće je da nećete ispuniti očekivanja nadređenih i da ćete zbog toga trpeti posledice. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Danas možete očekivati blagu nestabilnost. POSAO: Neki nesporazumi će vam napraviti problem, pogotovo ako imate svoj biznis. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Dobićete mnoštvo komplimenata. Možete da imate koga god hoćete. POSAO: Naići ćete na prepreke koje ćete prevazići. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

STRELAC
LJUBAV: Može se desiti da budete razdvojeni od partnera usled nekih okolnosti. POSAO: Vaš entuzijazam može čak da bude i preteran. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Danas nećete biti spremni da ulažete mnogo energije u ljubavni život. POSAO: Loša komunikacija sa kolegama. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da se vaš izbor neće svideti okolini. POSAO: Možete dobiti novac iz inostranstva, od rodbine ili prijatelja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Danas ćete biti u svom svetu, pa nećete imati direktan kontakt sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Problemi sa kolegama. ZDRAVLJE: Treba vam detoksikacija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija