• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.10.2018

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 16. OKTOBAR: BLIZANCI flertuju na radnom mestu, RAKOVI pronalaze dodatni posao!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 16. OKTOBAR: BLIZANCI flertuju na radnom mestu, RAKOVI pronalaze dodatni posao!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Komunikacija sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Sreća i napredak. Ako očekujete promenu nabolje, danas se može desiti. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BIK
LJUBAV: Bićete raspoloženi da pokažete ljubav kroz neki romantičan gest. POSAO: Moguće su promene ako radite sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI
LJUBAV: Vaš ljubavni život danas će biti naročito uzbudljiv. Flert s nekim s kim radite. POSAO: Imaćete uspeha u kreativnim poslovima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi možda ćete se odlučiti na zajednički život. POSAO: Možete naći dodatni posao ako vam je potreban. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Imaćete problema, a ako se s nekim i složite, to može da bude osoba koja nosi uniformu. POSAO: Priliku za rad u obrazovanju. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Veza će vam možda biti u krizi, zbog nekih glasina ili razotkrivenih tajni partnera. POSAO: Striktno poštujte propise pri radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Težite trajnoj ljubavi, ali zbog raspoloženja biste mogli da upadnete u kratkotrajnu šemu. POSAO: Finansijski problemi. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguća veza na daljinu ili sa nekim ko je dosta stariji od vas. POSAO: Prilike za posao bi mogle same da se nameću. Uspeh. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je finansijski vrlo uspešan. POSAO: Iskoristite pojačanu moć sugestivne komunikacije u poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC
LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav ili ćete barem upoznati neke osobe koje će vam se dopasti. POSAO: Moguće je neko pogrešno ulaganje. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete priliku za komunikaciju sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Ovo je dobar dan za bilo šta u vezi partnerskog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Može vas privući neko ko je nepristupačan ili ćete imati platonsku vezu. POSAO: Pozitivniji sled događaja na planu karijere. ZDRAVLJE: Dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija