• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.10.2018

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 18. OKTOBAR: BIKOVE očekuje divan dan sa voljenom osobom, RAKOVI dobijaju posao koji žele!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 18. OKTOBAR: BIKOVE očekuje divan dan sa voljenom osobom, RAKOVI dobijaju posao koji žele!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN 

LJUBAV: Uskoro ćete izaći iz povoljnog perioda, pa iskoristite današnji dan za uživanje. POSAO: Moguće su različite pozitivne stvari. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 

LJUBAV: Imaćete divan dan s voljenom osobom. Čućete reči ljubavi, a možda ćete i vi izjaviti ljubav. POSAO: Povoljna finansijska situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Imaćete kontakt sa nekim ko će vam biti privlačan, možda se i zaljubite. POSAO: Dobri međuljudski odnosi i pozitivne promene. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK 

LJUBAV: Bićete ispunjeni osećanjem zadovoljstva i sreće. POSAO: Neka ženska osoba vam može pomoći da dobijete posao koji želite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Dobro ste raspoloženi. Sreća u ljubavi. POSAO: Dobra komunikacija će vam biti od koristi. Uživaćete u onome što ste postigli. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete problema u partnerskom odnosu zbog verbalnih sukoba. POSAO: Društvene veze i kontakti vam mogu pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA 

LJUBAV: Raspoloženi ste pa će i vaš ljubavni život danas biti prijatan i uzbudljiv. POSAO: Bićete zadovoljni time kako stvari stoje na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Danas ćete biti posebno zamamni i to sigurno neće ostati nezapaženo. POSAO: Povoljan dan za sve čiji posao zahteva kreativnost. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC 

LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati, družiti i moguće doživeti ljubav sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: Sjajan dan za uživanje s voljenom osobom u sitnim životnim zadovoljstvima. POSAO: Možete ostvariti dobit od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi. Dan će biti lep za ljubav i uživanje. POSAO: Bićete pomalo apatični ili nesigurni u vezi svojih ciljeva. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: U ovom periodu vam je teško da ostanete verni. Dopašće vam se više osoba. POSAO: Uspešan dan za one koji se bave medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija