• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.10.2018

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 22.OKTOBAR: ŠKORPIONI mame uzdahe gde god se pojave, DEVICE napreduju u karijeri!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 22.OKTOBAR: ŠKORPIONI mame uzdahe gde god se pojave, DEVICE napreduju u karijeri!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

 

OVAN
LJUBAV: Danas će vladati pozitivna klima u vašem ljubavnom životu, ali ništa od velikog značaja se neće desiti. POSAO: Moguće je da nađete neki bolji posao. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Lako možete naći ljubav kroz komunikaciju sa ljudima, jer ste u ovom periodu vrlo šarmantni i kreativni. POSAO: Uspeh u oblasti administracije. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Može se desiti da upoznate osobu na radnom mestu koja će vam se svideti. POSAO: Zanemarićete poslovne obaveze zbog privatnih problema. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Napravićete neke prijateljske kontakte, ali i romantične. POSAO: Možete ostvariti izvestan finansijski uspeh. To će vam sigurno doneti osećaj olakšanja. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Moguć je negativan razvoj događaja i sudar egoa u odnosu. POSAO: Uglavnom ste skoncentrisani na zarađivanje. ZDRAVLJE: Srčane tegobe. Pazite šta jedete.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete razviti romantična osećanja prema nekom ko živi daleko. POSAO: Napredak ili promena u karijeri. Iskoristite povoljan period. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Danas će biti potrebno da pokažete svoje verbalne sklonosti. Očarajte osobu koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u vezi s bilo kakvom kreativnom delatnosti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Privući ćete pažnju gde god da se pojavite. Mamićete uzdahe i dobiti komplimente. POSAO: Nalazite se u periodu povoljnom za finansije. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Možete imati flert, kao i pozitivnu komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Uspeh u oblasti privatnog i porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Zainteresovaće vas neko s kim radite. POSAO: Moguć tajni odliv novca ili čak krađa, na šta treba posebno da obratite pažnju ako imate svoj biznis. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je romantično putovanje. Ako ste sami, maštaćete o nekome ko je nedostižan. POSAO: Pozitivne promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RIBE
LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom. POSAO: Možda ćete doživeti izvesne manje pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Gljivična genitalna infekcija.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija