• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2018

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 24.OKTOBAR: LAVOVI su u ljubavnim problemima, ŠKORPIONI čuvajte novac!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 24.OKTOBAR: LAVOVI su u ljubavnim problemima, ŠKORPIONI čuvajte novac!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Ovo je period u kome vam je lako da se zaljubite. POSAO: Problem u međuljudskim odnosima na poslu. Izbegavajte sukobe. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Možda ćete razviti osećanja za nekog ko vam je prijatelj. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promena u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete skoncentrisani na druge sfere života. POSAO: Naići ćete na neke prepreke ili imati problem koji će vas osujetiti u akcijama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko se bavi umetnošću. POSAO: Težite liderskoj poziciji, ali danas nije dobar dan za to. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV
LJUBAV: Ljubavni život će vam biti vrlo nestabilan. Moguće je i razdvajanje od partnera. POSAO: Brinuće vas vaša poslovna situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Moguće su promene ili problemi na relaciji porodica-partner. POSAO: Nestabilnost u privatnom biznisu, inače bez promena. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete biti zadovoljni kako se kreću stvari u vašem ljubavnom životu. POSAO: Rad u paru ili u timu. Bićete inspirisani. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete posebno uspešni u verbalnom izražavanju emocija. POSAO: Imaćete impuls da trošite bez plana i gubite novac ili vrednosti. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Dan će proći bez bitnih dešavanja, moguće je da uopšte nećete imati prilike za ljubav. POSAO: I dalje moguć blag napredak u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Bićete napeti i nećete biti spremni da ikome budete par. POSAO: Vrlo je bitno da pokažete poštovanje prema svakom autoritetu. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA
LJUBAV: Danas definitivno nećete biti sposobni za vezu. Tražićete nova poznanstva i avanture. POSAO: Imaćete problema sa autoritetima. ZDRAVLJE: Aritmija.

RIBE
LJUBAV: Bez truda ćete imati brojne šanse. Ako ste u vezi, bićete u iskušenju da prekršite nepisana pravila. POSAO: Prilika za promenu. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija