• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.10.2018

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 30. OKTOBAR: BIKOVI koji su u vezi uživaju u harmoniji, STRELČEVI bez prilike da pokažu kreativnost na poslu!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 30. OKTOBAR: BIKOVI koji su u vezi uživaju u harmoniji, STRELČEVI bez prilike da pokažu kreativnost na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nesporazumi, nepotpuna komunikacija i životni problemi rušiće vaš romantičan odnos. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

BIK
LJUBAV: Ako ste sami, bez događanja, a ukoliko ste u vezi, harmonija. POSAO: Problemi iz drugih sfera negativno utiču na radnu sposobnost. ZDRAVLJE: Slabo.

BLIZANCI
LJUBAV: Vodite računa da vaši flertovi ne budu otkriveni. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva kreativnost. ZDRAVLJE: Psihički problemi.

RAK
LJUBAV: Partner je prilično distanciran u poslednje vreme, što je doprinelo pogoršanju odnosa. POSAO: Danas ćete biti pod stresom. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

LAV
LJUBAV: Tenzija i neslaganje, za šta će biti više kriv partner. POSAO: Ako iščekujete neku neprijatnu promenu, moguće je da se danas desi. ZDRAVLJE: Sinusitis.

DEVICA
LJUBAV: U ovom periodu imate prevelika očekivanja, zbog čega postoji mogućnost za razočaranje. POSAO: Mučiće vas problemi odranije. ZDRAVLJE: Hronični bolovi.

VAGA
LJUBAV: Očekivaćete neku pozitivnu promenu, koja se možda baš danas neće desiti. POSAO: Imaćete problema, možda zbog kolega. ZDRAVLJE: Vrlo nestabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Izgleda da će vas sustići nevolje zbog toga što ste se ponašali vrlo neodgovorno. POSAO: U lošem ste periodu za finansije. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

STRELAC
LJUBAV: Vrlo nestabilni ljubavni odnosi, partner će biti loše raspoložen. POSAO: Želite da pokažete kreativnost, ali za to neće biti prilike. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Nećete biti okrenuti ljubavi, već nekim drugim oblastima života. POSAO: Imaćete problema da nađete posao ako ga tražite. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Vaše raspoloženje će biti promenljivije nego inače, što će vam napraviti mnogo problema. POSAO: Problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE
LJUBAV: Otkrićete da partner ima tajne ili će vaše biti otkrivene. POSAO: Vaše radne sposobnosti neće biti na uobičajeno visokom nivou. ZDRAVLJE: Infekcija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija