• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2018

22:13

(FOTO) GRUDNJAK OD MILION DOLARA: Ovako izgleda najskuplji brushalter na svetu

Ljubav

(FOTO) GRUDNJAK OD MILION DOLARA: Ovako izgleda najskuplji brushalter na svetu

Podeli vest

Svake godine se održava jedan od najvećih modnih događaja u svetu – spektakularna revija brenda "Viktorija sikret" na kojoj će biti prikazan najskuplji grudnjak čija cena iznosi “tričavih” milion dolara

Najpoznatiji brend donjeg veša "Viktorija sikret" u decembru mesecu u Njujorku će predstaviti najnoviju kolekciju. Pored mnoštva ručno rađenih kreacija od najskupocenijih materijala, poput svile i čipke, na reviji će biti prikazan i poseban grudnjak koji nosi naziv "fantasy bra". 

Ovaj brushalter svake godine dobija svoj redizajn, uvek je osvežen nekim detaljem, ali neke stvari se nikada ne menjaju: on je svetlucav, veoma skup i samo jedna srećnica će dobiti priliku da ga prošeta.

Ove godine će ga predstaviti prelepa manekenka Elsa Hosk koja je postala Viktorijin anđeo 2015. godine. 

Atraktivna plavuša će za samo mesec dana na pisti nositi fantasy grudnjak koji je optočen sa više od 2.000 dijamanata i ima više od 70 karata, a važno je naglasiti da je izrada ovog asesoara trajala više od 900 sati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on Nov 5, 2018 at 5:02pm PST

Kako pišu svetski modni magazini, "Viktorija sikret" planira i da na tržište izbaci jefitniju verziju ovog grudnjaka, koji takođe poseduje Svarovski kristale. 

Inače pre Else Holsk fantasy brushalter su nosile lepotice poput Adriane Lime, Alesandre Ambrosio, Lais Ribeiro, Lili Aldridž...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija