• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.11.2018

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 9. NOVEMBAR: JARČEVI žele da promene karijeru, RIBE će imati uspeha u kreativnom radu

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 9. NOVEMBAR: JARČEVI žele da promene karijeru, RIBE će imati uspeha u kreativnom radu

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nesrećni ste jer mislite da manjak strasti kod partnera pokazuje nedostatak ljubavi. POSAO: Potreban vam je dodatni izvor prihoda. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Ako ste u vezi - harmonija, ali ako ste sami, ne očekujte da nađete ljubav. POSAO: Uspećete da ostvarite neke ciljeve, ali ne i sve. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI
LJUBAV: Partner bi mogao da ispolji neko nezrelo ponašanje. POSAO: Loš dan za partnerstva, a moguć je i zastoj u tokovima novca. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Sudbina će vas spojiti sa nekim kog inače ne biste uzeli u obzir. POSAO: Vaš entuzijazam će biti na izrazito niskom nivou. ZDRAVLJE: Blago poboljšanje.

LAV
LJUBAV: Teško vam je da ostvarite harmoniju kada ima tako malo prilika za zajedničko uživanje. POSAO: Uspeh u javnim nastupima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA
LJUBAV: Bićete nezadovoljni, ali nećete reagovati jer volite prvo dobro da razmislite o svemu. POSAO: Mogući manji pozitivni pomaci. ZDRAVLJE: Urogenitalne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Bićete vrlo nesigurni u sebe, zbog čega ćete moguće biti nesrećni i u ljubavi. POSAO: Bez promena i bitnih dešavanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Prehlada.

ŠKORPION
LJUBAV: Želite da ostavite dobar utisak, a vaša trenutna duhovitost će vam to omogućiti. POSAO: Bićete u limbu, ništa bitno se neće desiti. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

STRELAC
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u prijatelja ili nekog kog ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC
LJUBAV: Ljubavni život vam je trenutno nevažan. POSAO: Želećete da promenite karijeru ili da obezbedite uspeh, ali trenutak nije povoljan. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Trenutno je najveći problem što vam se niko ne dopada. POSAO: Izvestan napredak je moguć ako se bavite kreativnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Previše ste obuzeti nekim dugim stvarima u životu. POSAO: Situacija će se donekle popraviti. Imaćete uspeha u kreativnom radu. ZDRAVLJE: Stabilno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija