• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

20.11.2018

14:40

(VIDEO) TO SE ZOVE LJUBAV! Pingvin svake godine prepliva 8.000 km da bi se sreo sa svojim spasiocem

Ljubav

(VIDEO) TO SE ZOVE LJUBAV! Pingvin svake godine prepliva 8.000 km da bi se sreo sa svojim spasiocem

Podeli vest

Kada je brazilski ribar pronašao pingvina, ptica je zaista bila u užasnom stanju, zaglavljena među stenama i potpuno prekrivena uljem

Čovek ga je spasao, okupao i nahranio. Dao mu je ime Dindim. Očekivao je da će pingvin, nakon što ozdravi, poći u potragu za svojim jatom. 

Ptica je, međutim, odbijala da ode od svog novog prijatelja. Ostala je kod njega punih osam meseci. 

Pingvin je, potom, odjednom samo nestao. Ribar je bio zatečen i tužan. Ipak, znao je da je to, pre ili kasnije, moralo da se desi. Nije se nadao da će se Dindim ikada više vratiti. 

Tu se, međutim, prevario.

Dindim se vratio. Potom je nastavio da dolazi svake godine i da posećuje svog spasioca. 

Dođe, provede neko vreme sa njim, i ponovo ode. Provodi vreme samo sa ribarom i nikom drugom ne dozvoljava da ga dodirne. Ko pokuša, ne provede se baš dobro. 

Ovo neuobičajeno i neverovatno prijateljstvo iznenađuje čak i naučnike, pogotovo zbog činjenice da Dindim prepliva više od 8.000 kilometara da bi se sreo i družio sa svojim spasiocem i prijateljem.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija