• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/informer.rs

21.11.2018

08:35

IMATE IH U KUĆI: Sa ove 4 namirnice možete da se depilirate

Ljubav

IMATE IH U KUĆI: Sa ove 4 namirnice možete da se depilirate

Podeli vest

Uklanjanje dlačica na prirodan način je svetlo na kraju tunela za svaku ženu. A kad saznate da vam za to trebaju samo 4 namirnice, oduševićete se

Da bi depilacija bila uspešna više ne morate da uložite gomilu para i vremena. Dovoljno je da smućkate 4 magična sastojka, koja već imate u kući.

Depilacija tela ponekad može da bude prava tragedija. U zavisnosti od metode, depilacije često mogu da budu bolne i da uzrokuju različite probleme sa kožom, kao što je urastanje dlačica.

Foto: Public

Depiliranje kremama daje dobar rezultat, ali dlačice brzo rastu, a depiliranje električnim epilatorima uglavnom izaziva iritaciju i urasle dlačice.

Zbog toga najjednostavniji i najbezboljniji način jeste da se pozabavite sa sastojcima koje sigurno imate u kući, a to su susamovo ulje, kurkuma, brašno i so. Taj recept za uklanjanje neželjenih dlaka dolazi iz daleke Indije.

Sastojci:

- 3 kašike brašna;

- 2 kašike kurkume;

- kašika soli;

- pola kašike susamovog ulja.

Priprema:

- Svi sastojci se stave u posudu, dobro se promešaju i zatim se nanose na kožu. Polako namažite, sačekajte 15 do 20 minuta da se osuši. Zatim ispere smešukružnim pokretima i toplom vodom. Obavezno osušite kožu.

Postupak na početku ponavljajte tri puta sedmično, a kasnije kada vam se dlake razrede moći ćete da se depilirate samo jednom sedmično.

Pomoću ove domaće kreme možete da uklanjate dlačice sa nogu, ruku, prepona, pazuha.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija