• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.12.2018

11:25

(FOTO/ VIDEO) ONA JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU! U Kini izbarana mis 2018.

Ljubav

(FOTO/ VIDEO) ONA JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU! U Kini izbarana mis 2018.

Podeli vest

Meksikanka Vanesa Ponse de Leon (26) izabrana je za Mis sveta 2018. godine.

Novoj Mis sveta krunu je predala prošlogodišnja pobednica, Indijka Manuši Čilar. 

Foto: REUTERS/Jason Lee

 

Za prvu pratilju izabrana je predstavnica Tajlanda, a za drugu lepotica iz Ugande, prenose mediji.

Foto: REUTERS/Jason Lee

 

Na takmičenju, održanom u gradu Sanja u Kini, učestvovalo je 118 kandidatkinja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
anadrog

pre 5 godina

Venesa Ponse de Leon je bozanstvena misica. Ovakva fizicka lepota je dar a ostalo ce ,nadahnuta priznanjem da postigne posto je u cvetu mladosti.Pretpostavljam.I pratilje su lepe i sarmantne.

meri

pre 5 godina

po mom vidjenju ovih lepotica boja koze nije i ne moze biti krierijum ,vec su kriteijumi po optimalnim standardima u koje ne spada rasa.Ako zaista posoji pravilo izbora razlicite boje koze onda je to zbog percepcije lepote koja ne sme poprimiti ustaljena nacela po kojima je odredjen tip zenske lepote u okvirima rase cije proporcije lica predstavljaju ideal lepote sto moze dovesti do diskriminacije lepote cija fizionomija je razlicita ,sto ne znaci manje lepa.Taj nacin biranja po pravilu je odlican pokusaj usaglasavanja razlicitih zenskih lepota a nikako besmislica.Imajuci u vidu merila zenske lepote. Na zriju je teska odluka u mnostvu privlacnih zenskih fizickih karakteristika a koje nisu po standardima koji se moraju u ovakvim zabavnim manifestaciijama uvazavati.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17