• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vogue/informer.rs

22.12.2018

12:27

SAMO DOMAĆE: "Brazilka" ide u penziju, sada je u trendu...

Ljubav

SAMO DOMAĆE: "Brazilka" ide u penziju, sada je u trendu...

Podeli vest

Kako je "brazilka" postala hit u jednom trenutku, sada, prema savetima eksperata ide u penziju. Njeno vreme je prošlo i opet je u modi prirodan izgled ženske intimne regije

"Daily Mail" prenosi pisanje magazina "Vogue" koji kaže:

- Stidne dlake su opet hit.

Dr Eden Fromberg kaže da je primetila kod žena da sve češće dolaze "prirodno" na preglede i da su postale svesne da njihovo telo nije samo vizuelni objekat.

IZBOR MUŠKARACA govori o vama mnogo više nego što mislite

Tako su i poznate dame kao što su Kameron Dijaz, Gvinet Paltrou i Lejdi Gaga ovaj trend već promovisale.

Foto: tumblr.com

Govorile su u prethodnom periodu o tome da "više vole prirodan izgled", a nedavno je i jedan hirurg zadužen za transplantaciju kose rekao da sve više žena dolazi sa zahtevom da im se "vrati maljavost" posle laserskih epilacija intimnog područja.

Dr Fromberg savetuje da ubuduće, ako želite da vratite prirodan izgled, intimne dlačice skraćujete makazama. To će ojačati dlaku i pospešiti njen rast.

POKAŽITE NAM LICE i reći ćemo vam tačno KAKVI STE U SEKSU!

- Izbegavajte brijače, a ovo područje treba da negujete organskim sapunima. Takođe, uvrstite i piling u vašu rutinu nege intimne zone - navodi dr Fromberg uz savet da dame izbegavaju veš od veštačkih materijala i usku odeću koja može da spreči normalan rast stidnih dlaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
To

pre 5 godina

To, to, to, to i to. Sto cupavije to lepse, to bolje, to uzbudljivije, to izazovnije, to tajnovitije. Ovo kao do sada - nekako me skoro svaki put bilo tuga. Kao da sam bio suocen sa necim toliko mladim, sto je moralno i zakonski, strogo zabranjeno. Ovo je stari, dobri, provereni, novi hit. Koja brazilka. Sasvim prirodno i samo prirodno, kako je u nastanku receno. Zivele subare.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija