• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2018

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 26. DECEMBAR: BIKOVI imaju dobar dan na poslu, BLIZANCIMA povoljan dan za ljubav!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 26. DECEMBAR: BIKOVI imaju dobar dan na poslu, BLIZANCIMA povoljan dan za ljubav!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN 

LJUBAV: Nalazite se u konfuznom periodu, pa zbog toga ni ljubavi život neće funkcionisati baš najbolje. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK

LJUBAV: Nećete imati prilike za ljubav, samo ćete razmišljati o nekome ko vam se dopada. POSAO: Povoljan dan za bavljenje umetnošću. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Srešćete nekog ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Danas vam lako dolazi uspeh, ali ćete imati problem da ga prihvatite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK 

LJUBAV: Već neko vreme ste blokirani, ali uskoro će se i vama sreća nasmešiti. POSAO: Možda ste doživeli neke promene i nestabilnost. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je stariji od vas. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. Teško ćete postići dogovor. ZDRAVLJE: Slabo.

DEVICA 

LJUBAV: Ako ste sami, nećete imati prilike za ljubav, a ako ste u vezi, imaćete problema. POSAO: Bićete koncentrisani na druge sfere života. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Može se desiti da vas neke nepredviđene okolnosti razdvoje od voljene osobe. POSAO: Moguće promene, ali ovog puta pozitivne. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION 

LJUBAV: U fokusu svega će biti ljubav i dešavanja u vašem ljubavnom životu. POSAO: Povoljna situacija u karijeri, možete napredovati.  ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Dopašće vam se dve osobe, svaka na svoj način. Bićete u dilemi. POSAO: Moguće je da ćete dobiti ideju da počnete privatni biznis. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC

LJUBAV: Niste raspoloženi za ljubav i to će vam praviti probleme, pogotovo ako ste u vezi. POSAO: Želite da radite samostalno ili od kuće. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Niko vam se neće dopadati i zbog toga ćete biti frustrirani. POSAO: Moguće su kadrovske promene u firmi u kojoj radite. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan zbog loše komunikacije. POSAO: Moguće je da ćete imati većih problema u karijeri. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija