• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

07.01.2019

19:11

SAMO RECITE NE! Prevare na koje turisti nasedaju u inostranstvu i ostaju bez novčanika!

Ljubav

SAMO RECITE NE! Prevare na koje turisti nasedaju u inostranstvu i ostaju bez novčanika!

Podeli vest

Na putovanjima se posebno pazite! Lopovi vrebaju i u svakom trenutku su spremni da vam ukradu novčanik, a da vi to ni ne primetite i ne stignete da odreagujete. Pogledajte najčešće trikove lopova koji ciljaju turiste...

Manji napadi su odavno već poznati, pa će vam tako baciti stvari ili slučajno pasti na vas. Dok shvatite šta vam se dogodilo lopov će sa vašim stvarima već uveliko pobeći.

Ne idite na kafu sa Kineskinjama

U Kini devojke će prići strancu i započeti razgovor na engleskom, a onda će mu ponuditi da popiju kafu u obližnjem kafiću kako bi „vežbale“ jezik. U jednom trenutku će nestati sa stvarima ojađenog turiste.

Ne izuvajte se u Turskoj

Ako vam u Turskoj kažu da će vam očistiti cipele za džabe, nemojte verovati. Kasnije će vam tražiti novac, a ako mu ne date, spremite se da ćete bosi ići do hotela.

Sami brišite fleke

U Brazilu devojke kao slučajno poliju gazirano piće ili kafu na turistu, a onda ponude da mu skinu fleku sa bluze. Ruka im nekako neopaženo završi u džepu i ode novčanik.

TABUI O MESEČNOM CIKLUSU ŠIROM SVETA: Zabrana ulaska u hramove i kontakt sa muškarcima!



Ne otvarajte vrata u Španiji

U Španiji se često odvija sledeći scenario: dvojica muškaraca obučenih u uniforme dolaze da prekontrolišu vašu hotelsku sobu, pa tako dok vas jedan zamajava drugi krade.

Stprljivo čekajte kusur

Takođe, u malim radnjama prodavac jako sporo broji vaš kusur, namerno greši, pa počinje ispočetka samo da biste vi rekli da nije ni važno i uzeli manje novca i otišli.

Foto: Pixabay

Pazite gde čekate autobus

U Kini možete naići i na lažne autobuske stanice. Dok vi tako beznadežno čekate autobus, pojaviće se taksista koji će vam ponuditi prevoz.

Ne oduševljavajte se pticama

U Meksiku, na Tajlandu i na još nekim mestima videćete ljude sa čudnim vrstama ptica na ramenima kako se šetkaju. Poziraće da ih slikate, a kasnije će ići za vama i neće vas pustiti dok im ne date novac. Oprezno!

(FOTO) 1 kg FERARIJA SKUPLJI OD 1kg ZLATA! A pritom je "autić" star 57 GODINA!



Ne verujte taksistima

U Americi se često dešava sledeća situacija: vozač taksija vas doveze na lokaciju, a onda se ponudi da vam izvadi prtljag iz gepeka. Dok pregledate da li su vam sve torbe na broju, taksista je već otišao sa jednom od vaših torbi ili novčanikom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija