• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

23.01.2019

11:51

Big Blue Travel najavio novu sezonu, pred Sajam turizma uz radni doručak za svoje sub agente u Hotelu Hilton

Ljubav

Big Blue Travel najavio novu sezonu, pred Sajam turizma uz radni doručak za svoje sub agente u Hotelu Hilton

Podeli vest

Agencija Big Blue Travel, apsolutni lider na turističkom tržištu Srbije i jugoistočne Evrope, poštujući tradiciju i višegodišnju originalnost u poslovanju, priredila je u Banket sali car Dušan beogradskog hotela Hilton, radni doručak za mrežu svojih sub agenata

Gudački kvartet Pandora darovao je kompletnom događaju dimeziju posebnosti,  a šampanjac i jagode posluženi pre  doručka, bili su zapravo više nego dobra najava onog što je sledilo.

Foto: Promo Big Blue

Više od 100 zvanica, dugogodišnjih poslovnih partnera agencije Big Blue, imalo je priliku da se upozna sa bitnim informacija iz poslovanja ove agencije uoči nove turističke sezone. Akcenat je bio na Turskoj kao destinaciji na kojoj Big Blue uživa izuzetno poverenje  iz godine u godinu sve brojnih klijenata. U to ime, a zarad velikog interesovanja u novoj sezoni, saopšteno je, da Big Blue uvodi  čarter letove do  tri turske vazdušne luke - Antalije, Bodruma i Dalamana.

Foto: Promo Big Blue

Centralni događaj skupa bio je promocija kapaciteta i bogatstva ponude u mnogo čemu originalnog Hotela Lujo 5* u Bodrumu. Reč je o hotelu s predznakom superluksuznog smeštajnog objekata osposobljenog da gostima pruži maksimalno uživanje uz niz atraktivnih sadržaja.

Hotel Lujo, od centra Bodruma udaljen 20 kilometara,  nalazi se na privatnoj peščanoj plaži prekrivenoj sitnim belim peskom. Zauzima površinu od čak 90.000 m2. Gostima je na raspolaganju, u zavisnosti od afiniteta, čak 20 različitih tipova soba sa delimičnim ili direktnim pogledom na more raspoređenih u 13 kaskadnih, četvorospratnih ili dvospratnih blokova.

Foto: Promo Big Blue

Pored korišćenja lešaljki, suncobrana, teniskih terena, spa centra, akva parka sa 6 tobogana, unutrašnjeg bazena gostima, su na raspolaganju  i 4 bazena na otvorenom  od kojih je jedan sa morskom vodom.

Deo ponude ovog sjajnog hotela su i časovi ronjenja i plivanja, zatim i jedrenja i plesa , kao i usluge dadilje koje se dodatno naplaćuju.  Restorani su posebna priča. Osnovni restoran Lujo hotela otvoren je 24 sata  uz napomenu da gosti imati priliku da konzumiraju specijalitete azijske, italijanske, turske i japanske kuhinje kao i steak specijalitete.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17