• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.01.2019

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 30. JANUAR: VODOLIJE flertuju, RAKOVIMA problemi na radnom mestu!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 30. JANUAR: VODOLIJE flertuju, RAKOVIMA problemi na radnom mestu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Vaš ili pak partnerov napumpan ego mogao bi da napravi probleme u ljubavi. POSAO: Možete imati uspeha u svemu što je novo. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

BIK
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko nov, ali se ništa posebno neće razviti. POSAO: U povoljnom ste periodu za duhovni rad. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

BLIZANCI
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: U nepovoljnom ste periodu. Moguće su prilike, ali ne one koje želite. POSAO: Problemi izazvani promenama na radnom mestu. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Dan će biti pun prilika za kontakt sa privlačnim osobama. POSAO: Bićete skloni riziku, ali vama se rizik obično ne isplati. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

DEVICA
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je nepristupačan ili ćete razmišljati o nekome iz prošlosti. POSAO: Rad u inostranstvu i za strance. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Patićete što vaš ljubavni život nije onakav kakav želite. Imate prevelika očekivanja. POSAO: Loša komunikacija sa kolegama. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Stabilnost onima koji su već u vezi, a ostalima se ništa bitno neće desiti. POSAO: Mogući manji problemi u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Bićete zainteresovani za seks, ali ne i za emotivnu vezu. POSAO: Ako se bavite sportom, ovo će biti vrlo povoljan dan za vas. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC
LJUBAV: Bićete pomalo depresivni, što može da pošalje pogrešnu poruku partneru. POSAO: Možete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguć je flert ili uzbudljivo novo poznanstvo. POSAO: Lako možete doživeti neočekivan uspeh. Podrška osobe od uticaja. ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravlju.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju ili čak tajnu aferu. POSAO: Bićete vrlo motivisani sve dok imate mogućnost dobre zarade. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija