• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

22.02.2019

12:53

NIKAD LAKŠE: Pomoću ovog trika ćete peglati duplo brže!

Ljubav

NIKAD LAKŠE: Pomoću ovog trika ćete peglati duplo brže!

Podeli vest

Peglanje veša nikome nije baš omiljena aktivnost, ali je uprkos tome obaveza koja se mora obaviti. Pošto već ne možemo da izostavimo ovu obavezu, onda barem možemo da smanjimo vreme koje nam ona oduzima...

Na bogu Of Life+Lisa otkriven je sjajan trik koji će vam pomoći da dvostruko brže peglate, i to tako što nećete morati da peglate odeću sa obe strane.

Sve što treba da uradite je da skinete navlaku sa daske za peglanje, na dasku stavite veliki komad aluminijumske folije i odozgo vratite navlaku.

Foto: Pixabay

Trik je u tome što će aluminijumska folija da reflektuje toplotu, pa nećete morati da peglate odeću sa obe strane. 

(VIDEO) MOCART DA NE VERUJE: Papagaj naučio dečju pesmicu, možete li da prepoznate o kojoj je reč?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija