• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92/Informer.rs

25.02.2019

17:49

PAZI, SNIMA SE: Avio-kompanije koje su priznale da imaju kamere u sedištima!

Ljubav

PAZI, SNIMA SE: Avio-kompanije koje su priznale da imaju kamere u sedištima!

Podeli vest

Uređaji za gledanje filmova (In-flight entertainment IFE) su postali svakodnevnica u avionima, a izgledaju baš kao tableti koji su ugrađeni u sedišta, a veliki broj filmova i muzike znatno pomaže pri dugim letovima...

Putnici su nedavno primetili da IFE uređaji u kompanijama American Airlines i Singapore Airlines imaju ugrađene kamere! 

Obe kompanije su u saopštenjima za javnost priznale da kamere postoje, ali da nisu u funkciji, kao i da nikada neće biti. Kako navode, uređaje pravi treća kompanija, a kamere su ugrađene ukoliko se u budućnosti ukaže mogućnost video poziva u toku leta. 

Za American Airlines uređaje je pravio Panasonic, dok za Singapour Airlines Panasonic, ali i kompanija Thales.

(VIDEO) PILOT ZASPAO USRED LETA, a evo zašto će i kopilot biti kažnjen!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija