• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com

05.03.2019

08:46

(HIT VIDEO) TATA UHVATIO ĆERKU U AUTU SA MOMKOM, a njegova kazna je - LEGENDARNA!

Ljubav

(HIT VIDEO) TATA UHVATIO ĆERKU U AUTU SA MOMKOM, a njegova kazna je - LEGENDARNA!

Podeli vest

Opšte je poznata činjenica da su očevi slabi na svoje ćerke i da su one njihove mezimice, pa se zato teško i mire sa njihovim odrastanjem, a naročito kada dođe vreme da upoznaju momke

To nam je pokazao i jedan tata iz Sjedinjenih američkih država, koji je na žestok, ali pre svega veoma skup način kaznio svoju ljubimicu zato što ju je zatekao u automobilu sa dečkom "kako nešto radi, što nije smela".

On nije žalio ni para, ni bilo čega, već je odmah uzeo mini bager i njime počeo da prevrće crveni audi koji pripada njegovoj ćerci.

A sve to je još snimio i kamerom i okačio na Fejsbuk uz komentar "Kad tata mora da ti dokaže poentu" i haštag "Tatica nije srećan".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Tipičan američki bolesnik,jadan auto ni krv ni dužan nastrada.Pa ni jedan nije uspeo da im sačuva onu stvar da je pusti u promet,pobogu,ako hoće može to i a pragu da uradi,kad idiot ne zna.

miki

pre 5 godina

i eto bas auto bez tablica nasao da prevrce, smrdi na kilometar koliko je fake

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija