• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

15:00

(FOTO) KAKO DA IZABERETE PRAVI GRUDNJAK? Idealan poklon za Osmi mart

Ljubav

(FOTO) KAKO DA IZABERETE PRAVI GRUDNJAK? Idealan poklon za Osmi mart

Podeli vest

Svaka žena ima svoj omiljeni grudnjak. Onaj koji je prati gotovo svaki dan, a čuva ga i za posebne prilike. Onaj koji joj daje osećaj savršenstva- grudnjak koji uprkos drugim blještavijim, novijim i smelijim izabere svaki put iznova. Evo nekoliko karakteristika koje mora imati grudnjak za koji ćete se odlučiti beskompromisno


1. Prava veličina Uverite se da je vaš omiljeni grudnjak zaista prave veličine. Samo ćete se tako zaista dobro osećati, a tako ćete i izgledati. Odlično prileganje neka bude vaš osnovni kriterijum.

Foto: Stock promo


2. Pravi model Žene smo različitih građa. Pobrinite se da vaš omiljeni grudnjak odgovara vašem obliku grudi – pre nego što se odlučite za kupovinu novog, ponovo ga isprobajte. Nekima, naime, bolje odgovaraju grudnjaci sa žicom, drugima sa penastim korpicama, trećima oni bez svega toga. I u svakoj kategoriji postoje brojne varijante.

Foto: Stock promo


3. Prava boja Grudnjak koji ćete nositi gotovo svaki dan mora biti primerene boje kako bi pod odećom bio gotovo nevidljiv – osim kad želite drugačije. Razmislite koje je boje odeća u vašem garderoberu, potom izaberite donji veš koje će biti najprimjereniji. Nećete pogrešiti budete li svoj idealan model nabavili u beloj, crnoj i boji kože.

Foto: Stock promo


4. Prava potpora Imate li veće grudi, one su i teže. Uverite se da izabrani grudnjak zaista osigurava idealnu potporu. Pritom obratite pažnju i na širinu leđnog dela grudnjaka i naramenice. Nemojte se zadovoljiti kompromisima – naročito ukoliko je vaš grudnjak korpica H.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija