• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

22.03.2019

09:47

(VIDEO) ŠAPE PUNE PARA! Mačka se ipak obogatila, pa otišla korak dalje!

Ljubav

(VIDEO) ŠAPE PUNE PARA! Mačka se ipak obogatila, pa otišla korak dalje!

Podeli vest

Kolekcija odeće i modnih dodataka #RIPDaddy posvećena je nedavno preminulom dizajneru Karlu Lagerfildu, a sve što se zaradi od nove linije biće donirano skloništu za napuštene životinje u Kaliforniji

Iako mačka preminulog modnog dizajnera Karla Lagerfilda najverovatnije ipak neće naslediti ništa od velike svote novca svog preminulog vlasnika, ipak je "izdala" novu kolekciju #RIPDaddy posvećenu poznatom dizajneru. Sve što se zaradi od nove kolekcije biće donirano skloništu za napuštene životinje u Kaliforniji.

Ceo asortiman odeće i modnih dodataka ilustrovlirala je Monika Smajli, koja je sama izradila logotip Čupetinog dnevnika (Choupettes Diary). Logo čini mačka Čupet sa crnim šalom i sa Karlovom zaštitnom kragnom oko vrata i velikim tamnim naočarima. Naime, pokojni Karl od javnosti nikad nije skrivao koliko voli svoju ljubimicu Čupet i rado je s njom pozirao, iako je oduvek bio veći ljubitelj pasa.

(FOTO) ZEMLJO, OTVORI SE! Mačka Karla Lagerfelda u žalosti zbog smrti "tate"!

- Ovo je sad moja maca. Neću ti je više nikad vratiti - rekao je Lagerfild davne 2011. godine dobrom prijatelju Baptistu Giabiconiju koji mu je na neko vreme poverio na čuvanje.

- Mi komuniciramo samo pogledima. Da mi zakoni to dopuštaju, oženio bih se za nju. Preterujemo sa maženjem i četkanjem. Ima nekoliko ličnih sluškinja. Nikad nije sama kad me nema. Čak i kad spava, neko je uvek u blizini. Ona je kao šik dama - rekao je jednom prilikom Karl.

 

 

Zato nije nimalo čudno što je posle njegove smrti, upravo ona postala prvi kandidat za nasleđivanje njegovog bogatstva. Procenjeno je da bi u njene šape moglo otići više od tri milijarde dolara, ali izgleda da njegova ljubimica ipak neće postati toliko bogata.

DECA VIŠE VERUJU psima nego braći i sestrama

Čupete je popularna i na društvenim mrežama pa tako ima i svoj profil na Instagramu na kome je trenutno prati više od 303.000 ljudi, dok broj njenih obožavatelja svakog dana sve više raste.

Modni dizajner Karl Lagerfeld umro je 19. februara u 86. godini posle duge i teške borbe sa rakom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija