• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Miletić

02.04.2019

09:15

PRAVO VREME ZA POSAO! Šta zvezde donose u aprilu

Ljubav

PRAVO VREME ZA POSAO! Šta zvezde donose u aprilu

Podeli vest

Kretanje planeta u ovom mesecu podstiče preduzimljivost, a kod nekih i čvrstu rešenost da realizuju planove i završe započete poslove

- Generalno gledano biće ovo jedan brz i dinamičan mesec. Od 10. aprila Jupiter iz Strelca kreće retrogradno, pa mnoge nade, želje i očekivanja sada bi mogli da sačekaju, ali i nešto što se odugovlačilo može da se privede kraju. Sunce je u Ovnu do 20. aprila, što mnogima daje preduzimljivost, ali i tvrdoglavost, a kada od 20. aprila uđe u znak Bika, to je znak da će dobiti istrajnost, praktičnost i odlučnost da sve planove realizuju - objašnjava astrolog Željka Knežević.

Ovo je kratka prognoza šta očekuje pripadnike Zodijaka u aprilu.

OVAN - Ceo mesec je u znaku posla i finansija. Neke rizične investicije se mogu isplatiti. U ljubavi ste tvrdoglavi i agresivni, pa može doći do problema sa partnerom, i do raskida. Promenite ishranu.

BIK - Imaćete sreće u novim poslovima. Na emotivnom polju predstoji vam dosta nesuglasica, koje možete rešiti ako budete strpljivi i puni razumevanja. Vežbajte.
BLIZANCI - Vreme je da ostvarite ono šta ste planirali prethodnih meseci. Ne zapostavljajte partnera zbog poslovnih obaveza. Može biti burno. Aktivirajte se fizički.
RAK - Dobar period za napredak u karijeri. Iskoristite prvu priliku koja vam se ukaže. Nekim Rakovima je povoljan period za proširenje porodice. Opustite se.
LAV - Vreme je za realizovanje planova. Bićete zadovoljni i finansijama. Ne odlažite razgovor s partnerom. Izađite u prirodu.
DEVICA - U drugoj polovini meseca neke Device će se naći pred velikim poslovnim izazovom. U ljubavi pak nije sve kako se čini na prvi pogled. Opravdano sumnjate u iskrenost partnera. Hranite se zdravije.
VAGA - Vrlo je moguće da će vam se isprepletati poslovni i emotivni planovi, ali neće biti gubitaka. Naprotiv, ta kombinacija će vas činiti srećnim narednih nekoliko meseci. Odmarajte se.
ŠKORPIJA - Svaki trud se isplati i došlo je vaših pet minuta. Očekuje vas značajno unapređenje u karijeri. U vašoj duši je procvetalo proleće, pa takvo raspoloženje prenosite i na partnera. Mogući problemi s alergijama.
STRELAC - Mnogi Strelčevi koji su u potrazi za poslom tokom ovog meseca rešiće ovo pitanje. Kao da vam sada sve kreće nabolje u životu. Zadovoljni ste emotivnim statusom i uživate. Više se krećite.
JARAC - Na poslu ne cvetaju ruže. Budite odmorni i strpljivi. Zato vam je u ljubavi sve potaman. Prijao bi vam mali odmor.
VODOLIJA - Moguće su promene radnog mesta. Neke Vodolije donose važnu odluku o ljubavi, ali okolina to osuđuje pa ćete imati sukobe. Čuvajte se prehlada.
RIBE - Imate sreće, i zato ćete neočekivano biti nagrađeni. Slobodnim Ribama desiće se uzbudljiva veza sa bliskim prijateljem. Ne preterujte u hrani i piću.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija