• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2019

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 6. APRIL: STRELČEVI umorni od previše posla, BIKOVI zbunjeni brojnim ljubavnim prilikama!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 6. APRIL: STRELČEVI umorni od previše posla, BIKOVI zbunjeni brojnim ljubavnim prilikama!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Povoljan period za one koji su već u vezi, ali ako ste sami, nećete naći dobru priliku. POSAO: Problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Kožne infekcije.

BIK
LJUBAV: Trenutno je previše dešavanja u vašem ljubavnom životu. Brojne prilike vas mogu zbuniti. POSAO: Kašnjenje novčanih sredstava. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Nemojte ništa pretpostavljati jer su mogući nesporazumi s partnerom. POSAO: Povoljan period za one koji imaju sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: I dalje ste u nepovoljnom periodu i to vas opasno frustrira. POSAO: Osećate da vam posao koji radite ne dozvoljava da se izrazite. ZDRAVLJE: Slabo.

LAV
LJUBAV: Imaćete problema da pokažete svoje najbolje lice. POSAO: Moguće greške pri radu, pogotovo ako se bavite administracijom. ZDRAVLJE: Kijavica.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim možete imati samo platonsku vezu. POSAO: Moguće negativne promene i nestabilnost. ZDRAVLJE: Loše.

VAGA
LJUBAV: Bićete vrlo nejasni u iskazivanju emocija, pa možete da budete povređeni. POSAO: Pogrešna ulaganja i greške pri rasuđivanju. ZDRAVLJE: Gastritis.

ŠKORPION
LJUBAV: Povoljan period za ulazak u vezu, ali i za sklapanje braka. Sve će ići kao podmazano. POSAO: Bez bitnih dešavanja na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Osećaćete da vas osoba koju volite ne razume baš najbolje. POSAO: Previše posla bi moglo da izazove zamor i zasićenje. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC
LJUBAV: Biće vam najbitnije da nađete nekoga s kim možete da uživate. POSAO: Moguće je da ćete potpisati neki vrlo bitan ugovor. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Kontakt s nekim kog ste upoznali na društvenim mrežama. POSAO: Imaćete sjajne ideje, pomoću kojih možete popraviti situaciju. ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE
LJUBAV: Želite emotivnu sigurnost, ali vaše emocije će biti suviše rasute da biste to ostvarili. POSAO: Dobar period za preduzetnike. ZDRAVLJE: Alergija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gramatika

pre 5 godina

"... STRELČEVI..." Alo zemljače, da li si išao u OSNOVNU ŠKOLU? Da li si imao gramatiku srpskog jezika? Množina od imenice strelac je strelci, a ne strelčevi. Jarac ~ jarci, magarac ~ magarci, a ne magarčevi. Sedi, 1!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija