• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.04.2019

11:08

GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU! Evo od koje godine počinjemo da ličimo na svoje roditelje!

Ljubav

GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU! Evo od koje godine počinjemo da ličimo na svoje roditelje!

Podeli vest

Žene počinju da se pretvaraju u svoje majke od svoje 33. godine, pokazalo je novo britansko istraživanje. Autor studije Džulijan de Silva kaže da baš u ovom životnom dobu žene počinju sve više da usvajaju navike svojih majki, počinju da liče na njih i prestaju da im se suprotstavljaju u mišljenjima i stavovima

- Svi se u nekom trenutku života pretvorimo u svoje roditelje - i to je nešto što treba slaviti - rekao je De Silva.

Naime, razlog tome je taj što dosta žena u kasnim dvadesetim ili u ranim tridesetim i same postaju majke pa se u skladu s tim dodatno poistovećuju sa svojim majkama.

OVO VAM NIKO NEĆE PRIZNATI! Šta kad roditelji JEDNO DETE VOLE "VIŠE"?

Tada počinju da poprimaju neke osobine svojih majki, ponašaju se poput njih i odgajaju vlastitu decu kao što su one bile odgajane, a neke žene počinju da usvajaju čak i fizičke karakteristike svojih majki.

U ranijim istraživanjima je otkriveno da muškarci počinju da se preobražavaju u svoje očeve u sličnim godinama - sa 34, što se prvo ogleda u muzičkom ukusu i u političkim stavovima.

I OD KUMA SE PRIMILO? Rodila različite blizance, pa morala sve da prizna!

Glavni okidač promena je trenutak kad mladi parovi prvi put postaju roditelji, kao i velika promena u stilu života pre i nakon bebe.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija