• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.04.2019

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 26. APRIL: DEVICE besramno flertuju sa svima, OVNOVI kreću u nove poslovne projekte!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 26. APRIL: DEVICE besramno flertuju sa svima, OVNOVI kreću u nove poslovne projekte!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: U ovom periodu vas krasi privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. POSAO: Krenućete u neke nove projekte, jer bićete puni entuzijazma. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK
LJUBAV: Bićete mnogo komunikativniji nego inače, zbog čega ćete imati dobre šanse da doživite nešto pozitivno. POSAO: Moguć manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Trovanje.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete pomalo promiskuitetni ili generalno nezainteresovani za ozbiljne kombinacije. POSAO: Vaše operativne sposobnosti će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Loše.

RAK
LJUBAV: Postoji mogućnost da vam se dopadne neko s kim radite. POSAO: Razmišljaćete o promeni, nalazite se u nestabilnom periodu. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

LAV
LJUBAV: Ostvarićete nove kontakte, pa ćete naći više potencijalnih prilika za romansu. POSAO: Mogući problemi onima koji rade u inostranstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Besramno ćete flertovati sa kolegama i svima s kojima stupite u kontakt, čak i čisto profesionalan. POSAO: Manji napredak čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, uz pomoć prijatelja. POSAO: I dalje imate problem sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Imate intenzivan društveni život i može vas privući više osoba. POSAO: Moguće su promene na poslu, pogotovo ako se bavite preduzetništvom. ZDRAVLJE: Migrena.

STRELAC
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim dnevno dolazite u kontakt, ali možda pre niste primetili tu osobu. POSAO: Uspeh u trgovini ili ćete raditi dva posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Vrlo je bitno da u ovom periodu nemate velika očekivanja kada je vaš ljubavni život u pitanju. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.
VODOLIJA
LJUBAV: Svidećete se baš onoj osobi koja se vama dopada. POSAO: Moguća je tenzija u odnosu sa kolegama i problemi sa podređenim osobama. ZDRAVLJE: Napad čira.

RIBE
LJUBAV: Šarm u komunikaciji sa osobama suprotnog pola će vam pribaviti sjajne prilike za ljubav. POSAO: Izbegavajte impulsivna ulaganja. ZDRAVLJE: Stabilno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija