• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2019

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 30. APRIL: BIKOVIMA velika mogućnost za ljubav, STRELČEVI imaju više prilika za romansu!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 30. APRIL: BIKOVIMA velika mogućnost za ljubav, STRELČEVI imaju više prilika za romansu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Imaćete mnogo bolje prilike za ljubav nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu.POSAO: Vreme je da ostvarite nove poslovne kontakte. ZDRAVLJE:  Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Velika mogućnost da nađete ljubav, ili bar priliku za romansu na mestu zabave. POSAO: Promene procesa rada, ili kadrovske promene. ZDRAVLJE:  Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Previše dešavanja će uneti nervozu u vaš odnos i lako može doći do svađe. POSAO: Raskid ugovora i propali planovi. ZDRAVLJE: sklonost infekcijama.

RAK

LJUBAV: Nije povoljan period za ljubav, jer želite da budete sami. POSAO: Želećete da radite nešto što vam dozvoljava da realizujete svoje ideje. ZDRAVLJE: Povrede na radu.

LAV

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje žive u inostranstvu, ili su stranog porekla. POSAO: Moguća veća promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

DEVICA

LJUBAV: Spremni ste da nekom postanete par. Imaćete ozbiljne namere. POSAO: moguće da ćete razmišljati o partnerskom poslu.

VAGA  

LJUBAV: U ovom periodu ćete imati prilike da upoznate zanimljive osobe, od kojih će vas bar jedna privući. POSAO: Dobit od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Razvićete više od prijateljskih osećanja prema nekom iz kruga vaših prijatelja. POSAO: Pružiće vam se dosta dobra prilika u karijeri, iskoristite je. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete više prilika za romansu, biće vam teško da se odlučite. POSAO: Problemi u radu sa strancima, ili u inostranstvu. ZDRAVLJE: Zubobolja.

JARAC

LJUBAV: Neprijatno ćete iznenaditi voljenu osobu, zbog čega sebi možete da napravite ozbiljne probleme. POSAO: Povoljne promene vas očekuju. ZDRAVLJE: Imaćete višak energije.

VODOLIJA

LJUBAV: Kontakt sa mlađom osobom koja će vam se dopasti. Ako ste u vezi, dobra komunikacija sa partnerom. POSAO:Poboljšanje finansijskog stanja. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Dolazićete u kontakt sa osobama koje su spremne da dožive ljubav, pa će vam biti lako da ih osvojite. POSAO: Moguća promena posla. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija