• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

05.05.2019

16:27

(FOTO) NIJE BOLEST SVE ŠTO BOLI! Našminkane i na porođaju, od pudera do veštačkih trepavica!

Ljubav

(FOTO) NIJE BOLEST SVE ŠTO BOLI! Našminkane i na porođaju, od pudera do veštačkih trepavica!

Podeli vest

Neke mame su pokazale da je tačno da "ako nije objavljeno na društvenoj mreži, nije se ni dogodilo", a otišle su i korak dalje, pa kompletno našminkane podnose porođajne bolove

Te mame nanose slojeve šminke da lepe dočekaju svoje bebe, ali i da budu spremne za prvu zajedničku fotografiju koju onda stavljaju na Facebook ili Instagram. Da je tako potvrđuju i statistike koje kažu da se čak 68 odsto porodilja u Velikoj Britaniji šminka, odmah nakon porođaja. 

Neke se sređuju i pre nego što porođaj krene. 

NOVA DIJETA ČINI ČUDA ZA POVIŠEN ŠEĆER! Evo kako da ga brzo vratite u normalu!



Isto istraživanje je pokazalo da mame koje imaju od 18. do 31. godinu pre nego što dođu u bolnicu idu na "bjuti" tretmane. Na depilacije, kvarcovanje, nadogradnju trepavice ili bar kod frizera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A K E U P B Y A L A H A™️ ?? (@makeupbyalaha) on Feb 15, 2018 at 12:04pm PST

 

Čini se da su za taj trend krive (ili zaslužne) influenserke sa Instagrama koje na svojim profilima postavljaju fotografije na kojima se sređuju za doček svojih prinova. 

 

(FOTO) AMERIČKI MUZIČAR OBOŽAVA SRBIJU, u Kaliforniji prodaje RAKIJU IZ KRALJEVA, a naziv i etiketa će vas oduševiti!



Umetnica, šminkerka Alaha Karimi je svoju prvu bebu 2016. na Instagramu najavila fotografijom na kojoj se za porođaj priprema nanoseći nekoliko slojeva pudera. A to joj je, kako kaže, olakšalo bolove na porodu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A K E U P B Y A L A H A™️ ?? (@makeupbyalaha) on Feb 15, 2018 at 7:55am PST

 


Ona nije jedina. Mama i šminkerka Tegan Woodford je na Instagramu objavila fotografiju bratove žene na kojoj je doteruje dok ima porođajne bolove.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tegan Woodford (@tegan) on Apr 29, 2018 at 12:32am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija