• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ženski magazin

14.05.2019

16:06

KORISNI SAVETI! Kako da očistite stan za pola sata

Ljubav

KORISNI SAVETI! Kako da očistite stan za pola sata

Podeli vest

Čak i kada imamo vrlo malo vremena, možemo bez problema očistiti stan na jednostavan i efikasan način

Svakome od nas se desilo da stan u jednom trenutku deluje potpuno zapušteno. Čak i kada unapred organizujemo večeru za prijatelje, obično u poslednjem trenutak čistimo stan. U svim žurbama često zaboravljamo na najvažnije faktore: prljave posude u sudoperi ili puna kanta za smeće u kupatilu.

Zato vam predstavljamo kako brzo i lako očistiti stan kada smo u žurbi.

Foto: pexels.com

Ako imamo 30 minuta vremena

Kada gosti najave da će biti kod nas za pola sata, panika nas već hvata ako je stan u neredu. Potrebno je da se pobrinemo za najznačajnije delove doma, jer će imati najveći efekat. Očistite lavabo u kupatilu i sudoperu kuhinji, stavite posude u mašinu za sudove i izbacite smeće. Obrišite ogledala, prigušite svetla i upalite mirisnu sveću.

Ako imamo sat vremena

Jedan sat pre dolaska gostiju imamo još malo vremena da se posvetimo složenijim stvarima. Očistite toalet, obrišite prašinu i sredite krevet.

Ako imamo dva sata

Kada se dogodi da imate dva sata za sređivanje stana, najverovatnije je to unapred planirano. Hajde da podvijemo rukave i počnemo. Očistite tepihe, operite pod, kadu ili tuš, očistite frižider i mikrotalasnu i obrišite sva ogledala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija