• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2019

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 20. MAJ: ŠKORPIONIMA voljena osoba priprema iznenađenje, OVNOVE će opteretiti dodatni poslovi!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 20. MAJ: ŠKORPIONIMA voljena osoba priprema iznenađenje, OVNOVE će opteretiti dodatni poslovi!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Bez namere da bilo koga osvojite može se desiti da upravo to postignete. POSAO: Dodatne obaveze će vas opteretiti. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Može vam se dopasti neko nov ili neko s kim ćete stupiti u kontakt preko društvenih mreža. POSAO: Veliki uspeh čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete vrlo harizmatični jer ćete zračiti samouverenošću. Vaša dosetljivost će biti posebno izražena. POSAO: Problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Gastritis.

RAK
LJUBAV: Verovatno ćete previše razmišljati o nekome ko nije zainteresovan za vas. POSAO: Mogući su pravni i administrativni problemi. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

LAV
LJUBAV: Razvićete romantična osećanja za nekoga koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Uvećan obim posla i uspeh onima koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je iznenadno romantično putovanje ili lepo druženje i ljubav na putovanju. POSAO: Blokada u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

VAGA
LJUBAV: Mogući nesporazumi sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Vaše sjajne operativne sposobnosti će danas biti još izraženije. ZDRAVLJE: Grlobolja.

ŠKORPION
LJUBAV: Partner će vam prirediti iznenađenje, a i sami ćete biti darežljivi prema voljenoj osobi. POSAO: Nove prilike u poslu i bolji uslovi rada. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da će vam privući pažnju neko koga ćete upoznati na mestu zabave. POSAO: Bićete opterećeni obavezama, zbog čega nećete uživati u radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Nerazumevanje u odnosu ili nestabilnost odnosa. POSAO: Ovo je dan koji je povoljan za one kojima je potrebna finansijska podrška drugih. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ostvarite više zanimljivih poznanstava. To će lako prelaziti u ljubav. POSAO: Bez nekih velikih promena. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

RIBE
LJUBAV: Bez promena, pa je najbolje da ništa ne očekujete. POSAO: Osećaćete se iscrpljeno, pa nećete mnogo postići u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija