• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

31.05.2019

13:12

ŠESTI DOG FEST! Sve za vaše ljubimce na jednom mestu!

Ljubav

ŠESTI DOG FEST! Sve za vaše ljubimce na jednom mestu!

Podeli vest

Šesti Sajam hrane, opreme i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce Dog fest u organizaciji magazina "Pas" i uz podršku Kinološkog saveza Srbije, održaće se i ove godine u atrijumu beogradskog šoping-centra "Delta siti" sutra od deset do 20 sati

I ovogodišnja manifestacija imaće humanitarni karakter, a ove godine svi posetioci moći će da udome pse iz gradskih azila JKP "Veterina Beograd", kao i životinje iz prihvatilišta "Draževac".

Na centralnom događaju, Reviji nezbrinutih pasa, s početkom u 12 sati, crvenim tepihom prošetaće ovi predivni psi i nadamo se da će svi pronaći novi dom i vlasnike koji će ih čuvati, paziti i maziti.

SUVE OČI PROBLEM NA KOJI LJUDI NE OBRAĆAJU PREVIŠE PAŽNJE! Kako očuvati čulo vida?

Na štandovima izlagača posetioci će moći da dobiju besplatne uzorke hrane, grickalica i poslastica, da se upoznaju sa opremom, igračkama, suplementima, kozmetikom, garderobom, uslugama za negu i zdravlje mezimaca... Izlagači će tokom celog dana svim posetiocima davati savete o ishrani i nezi naših najboljih četvoronožnih prijatelja, a pobednicima u svim kategorijama naših takmičenja dodeliće vredne poklon-pakete.

Kako bi svi posetioci i njihovi psi uživali, kao i uvek do sada pripremljen je celodnevni zabavni i interaktivni program: Dečji kviz znanja o psima, izbor za najšarmantnijeg i najposlušnijeg psa, takmičenje Šiz friz, kao i Trku do klope. Pobednici će dobiti vredne nagrade, koje će obezbediti izlagači.

(VIDEO) Ovaj pomeranac se NE POMERA! Neverovatni pas se pretvara u živu skulpturu!

Svoje mezimce za takmičenja i mališane za kviz možete prijaviti na štandu magazina "Pas" 20 minuta pre početka svakog takmičenja. "Delta siti" je prvi tržni centar u Srbiji koji je dozvolio unošenje i uvođenje pasa, a magazin "Pas" ovu manifestaciju s velikim uspehom organizuje već šestu godinu zaredom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17