• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.06.2019

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 10. JUN: DEVICE će posumnjati u vernost voljene osobe, VAGE će biti na mukama, dopašće im se više osoba!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 10. JUN: DEVICE će posumnjati u vernost voljene osobe, VAGE će biti na mukama, dopašće im se više osoba!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nesporazumi sa partnerom zbog loše komunikacije. POSAO: Radićete nešto u čemu ćete uživati. Uspeh u kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Zubobolja.

BIK
LJUBAV: Vaše dobro raspoloženje imaće pozitivan uticaj. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite, ali posebno ako se bavite turizmom. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete društveni, okruženi privlačnim osobama, ali želećete da ostanete slobodni. POSAO: Vaša finansijska situacija će se popraviti. ZDRAVLJE: Povreda.

RAK
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko ko je totalno van vaše lige. POSAO: Uspeh ako radite u timu ili imate poslovno partnerstvo. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Moguća je nova ljubav ili ljubavni sastanak. Ipak, nećete biti raspoloženi za obavezivanje. POSAO: Problemi sa autoritetima. ZDRAVLJE: Nestabilno.

DEVICA
LJUBAV: Sumnjaćete u vernost ili iskrenost osobe koju volite. POSAO: Možete očekivati pozitivna dešavanja ili pozitivnu promenu na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Bićete na mukama jer će vam se dopasti više osoba. POSAO: Može se desiti radikalna promena kod onih koji imaju svoj biznis. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Ako imate problema u ljubavnom životu, ovo je dan kad bi se mogla desiti definitivna promena. POSAO: Administrativni problemi. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

STRELAC
LJUBAV: Srećne vesti i pozitivni događaji. Moguće je da ćete nekome izjaviti ljubav ili neko vama. POSAO: Povoljan dan za umetnike. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

JARAC
LJUBAV: Nećete se najbolje slagati sa drugima, pa ni sa partnerom. Najbolje je da se na neko vreme osamite. POSAO: Bićete vrlo kreativni. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete okupirani drugim stvarima, a ako ste u vezi, moraćete da se pozabavite problemima. POSAO: Raskid ugovora ili partnerstva. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Možete imati problema u odnosu zbog nekih tajnih simpatija koje gajite za nekog drugog. POSAO: Napravićete promenu. ZDRAVLJE: Sportska povreda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija