• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.06.2019

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. JUN: LAVOVI spremni da poklone svoje srce, VODOLIJAMA pravo vreme da naplate dugove!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. JUN: LAVOVI spremni da poklone svoje srce, VODOLIJAMA pravo vreme da naplate dugove!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN 
LJUBAV: Ako ste već u vezi, možete očekivati zahlađenje u odnosu, a ako ste sami, ne očekujte ništa posebno. POSAO: Problemi administrativne prirode. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

BIK 
LJUBAV: Više ćete se baviti nekim drugim sferama života. Danas nećete biti u situaciji da uživate. POSAO: Možete imati finansijskih problema. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI 
LJUBAV: Svojom pojavom privlačite gde god da se pojavite, ali nećete uspeti da ostvarite harmoničan odnos. POSAO: Problem u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK 
LJUBAV: Danas ćete biti skloni raspravljanju i tome da na ne baš najbolji način artikulišete svoje emocije. POSAO: Uspeh u trgovini na malo. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

LAV 
LJUBAV: Bićete vrlo emotivni i spremni da nekome poklonite svoje srce. POSAO: Današnji dan je dan kada ćete završiti nešto što ste započeli. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Nećete uspeti da ostvarite harmoniju u odnosu zbog neke negativne energije koja će se razviti. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa menadžmentom. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Cirkulisaćete među ljudima i ostvariti nove kontakte, ali nećete imati previše sreće kada je romantičan odnos u pitanju. POSAO: Problemi na poslu. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPION 
LJUBAV: Može se desiti da osvojite nekoga ko je vrlo privlačan, ali ne i da zadržite tu osobu pored sebe. POSAO: Promena posla i blaga blokada u karijeri. ZDRAVLJE: Loše.

STRELAC 
LJUBAV: Doživećete neki uspeh koji će vas učiniti neodoljivim/om za osobe suprotnog pola. POSAO: Bićete izuzetno ambiciozni ali bez prilika za napredak. ZDRAVLJE: Glavobolja.

JARAC 
LJUBAV: Sukobi i neslaganje u odnosu. POSAO: Manji obim posla. Problemi u odnosu sa nadređenima i nezadovoljstvo poslovnom situacijom. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

VODOLIJA 
LJUBAV: Sportski tipovi su vam vrlo privlačni, ali uspeh u ovoj sferi će biti promenljiv. POSAO: Ovo je dobar period za naplaćivanje dugova. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

RIBE
LJUBAV: Biće teško da nađete nekoga ko će biti dovoljno dobar da biste razvili emocije. POSAO: Poslovni život će biti vrlo nestabilan. ZDRAVLJE: Dobro.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija