• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.07.2019

08:49

(FOTO/VIDEO) DOBRODOŠLICA ZA PRIJATELJE IZ SRBIJE! Srpski bajkerski dvojac oduševljen turskim gostoprimstvom napustio ovu zemlju i krenuo put Gruzije!

Ljubav

(FOTO/VIDEO) DOBRODOŠLICA ZA PRIJATELJE IZ SRBIJE! Srpski bajkerski dvojac oduševljen turskim gostoprimstvom napustio ovu zemlju i krenuo put Gruzije!

Podeli vest

Milan Radaković i Zoran Čolić motociklima su krenuli u tridesetodnevnu avanturu, tokom koje će posetiti 13 zemalja i prevaliti čak 9.500 kilometara. Posle Bugarske i Turske, slede avanture po Gruziji. O njihovom uzbudljivom putešestviju redovno ćemo vas izveštavati na sajtu Informer.rs

Posle Bugarske bajkerski dvojac prokrstario je Turskom iz koje je poneo najlepše utiske.

 

Lepotu predela, ali, pre svega, ljubaznost Turaka, kažu, nikada neće zaboraviti.

 

Foto: Facebook/Volim putovanja

U Ankaru su stigli trećeg dana putovanja.

Foto: Facebook/Volim putovanja

 

Uprkos malim poteškoćama sa smeštajem, obilazak ovog prelepog grada podigao je raspoloženje, ali su ubrzo morali dalje, u najveću tusku luku Samsun.

(FOTO) TURCI NA SVAKOM KORAKU ŽELELI DA POMOGNU! BAJKERI MILAN I ZORAN KRENULI NA PUT DUG ČAK 9.500 KM! Za 30 dana posetiće 13 zemalja! OVAKO IZGLEDAJU PRVI DANI NJIHOVE AVANTURE!

Foto: Facebook/Volim putovanja

Svoje impresije podelili su sa pratiocima i na Fejsbuk stranici "Volim putovanja".

 

 

Poslednja destinacija u Turskoj bila je Hopa, mali grad u blizini gruzijske granice.

Foto: Facebook/Volim putovanja

"Kao i svuda u Turskoj oduševila nas je, po ko zna koji put, ljubaznost ljudi, kao i predivni predeli kroz koje smo prolazili na putu dovde", napisali su Zoran i Milan na Fejsbuku i, za kraj, iz Turske podelili status i video iz jednog kafea:

"Dobrodoslica za prijatelje iz Srbije...Iz dana i dan smo sve više oduševljeni ovim narodom, gde god smo došli svuda su nas ugostili na najbolji mogući način. Ovo je samo jedna od njihovih dobrdošlica, a bilo ih je mnogo. Zaista su nam ulepšali boravak ovde i žao nam je što moramo da napustimo ovu predivnu zemlju"

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija