• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

12.07.2019

09:22

CRVENI, ROZE ILI LJUBIČASTI? Boja ruža otkriva mnogo o vama

Ljubav

CRVENI, ROZE ILI LJUBIČASTI? Boja ruža otkriva mnogo o vama

Podeli vest

Ruž koji nanosite na vaše usne zapravo otkriva mnogo toga o vama. Neke žene najčešće biraju upečatljive i jarke boje, dok se druge drže isključivo nežnih i svetlih nijansi

A šta one zapravo predstavljaju i kako vas opisuju pogledajte ovde. 

Narandžasta 

Vi ste osoba koja zrači energijom i imate ogroman smisao za humor. Priznajete samo ono što je pozitivno. Otvoreni ste i uvek spremni za druženje. Uživate u fizičkom kontaktu, druženju sa prijateljima i bliskim osobama koje su vam veoma važne. Uvek vedri i veseli, lako oduševljavate druge. 

ŽELITE DA OSTANETE U FORMI, A SMARA VAS TRČANJE! Evo rešenja za vas!



Crvena 

Crvena boja odražava snagu i dominantnost. Ko želi da bude primećen, staviće crveni ruž i time pokazati svoju strastvenu prirodu i impulsivnost. Odvažne su i neustrašive kada se suoče sa novim izazovima. U vezi su izuzetno strasne i rado preuzimaju inicijativu, prenosi 24sata.hr. 

Foto: Pixabay



Roza 

Žene koje biraju roze nijansu ruža ljubazne su, saosećajne i nežne. Pune su razumevanja i mnogi će se upravo njima obratiti kada imaju određeni problem. 

Nud 

Ako nosite ruž u boji kože odajete utisak jednostavne i klasične osobe. Obično su to skroz normalne i prirodne devojke koje nemaju šta da sakriju, jer su uvek i sa svima potpuno iskrene, a ovim prirodnim nijansama ruževa te svoje pozitivne osobine još i dodatno ističu. 

Smeđa 

Žene koje su odane smeđem ružu za usne vole pomalo staromodne, retro stvari i nikako se ne snalaze s trendovima. Niti to žele. 

Ljubičasta 

Ljubičasti ruž za usne ukazuje na odvažne žene koje se ne boje noviteta i koje svojom originalnošću vole privlačiti pažnju. I dok mnogi misle da su tvrdoglave one su u stvari vrlo odlučne. Uživaju u stalnom takmičenju i retko kad prihvataju poraz. 

Crna 

Tamni, pogotovo crni ruževi, idealni su za devojke koje se ne boje da preuzmu rizik, nije ih briga šta će drugi ljudi reći i imaju svojevrsni futuristički pogled na svet.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija