• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

13.07.2019

12:57

TREBA ZNATI! Sa ovim trikom lak na noktima će vam duže trajati

Ljubav

TREBA ZNATI! Sa ovim trikom lak na noktima će vam duže trajati

Podeli vest

Lepi i uredni nokti, negovani i uvek nalakirani je nešto o čemu bi svaka dama trebalo da povede računa. Ipak, izgleda da nije uvek baš tako jednostavno imati savršen manikir - lak se često vrlo brzo skida i traje suviše kartko

A kako bi prilikom stavljanja laka izbegli ovakve ili slične probleme sledite naše savete. 

Čisti nokti 

Pre nanošenja laka potrudite se da vam nokti budu čisti. Stoga ih dobro operate sapunom i vodom, a možete dodati i malo sirćeta, koji će mnogo bolje ukloniti nečistoću s nokta i tako omogućiti laku da se bolje 

CRVENI, ROZE ILI LJUBIČASTI? Boja ruža otkriva mnogo o vama



Ništa bez baze 

Najpre nanesite bezbojan lak koji će dodatno zaštiti nokat i omogućiti drugom sloju laka u boji da duže traje. Najbolje da koristite bezbojni lak u vidu baze, jer će nakon skidanja laka nokti ostati u lepoj prirodnoj boji, bez žutila. 

Foto: pexels.com



Dva sloja - ni više, ni manje 

Nakon baznog sloja važno je naneti dva tanka sloja laka u boji. Pre nanošenja drugog sloja pričekajte da se prvi sloj dobro osuši. 

Premaz 

Tanki premaz bezbojnog laka će osigurati dugotrajnost laka u boji, piše 24sata.hr. 

Hladna voda 

Nakon što se nokti osuše ruke treba staviti u hladnu vodu koja će dodatno učvrstiti sve slojeve.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija