• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informers

02.08.2019

16:59

ZAUVEK LETO! Kako da što duže zadržite preplanuli ten?

Ljubav

ZAUVEK LETO! Kako da što duže zadržite preplanuli ten?

Podeli vest

Sunčali ste se, lepo pocrneli, a evo kako da što duže zadržite takav ten. Dovoljno je da pratite ovih nekoliko jednostavnih saveta...

Hidrirajte kožu

To je verovatno i najvažnija stvar. Mažite kožu što više kako se ne bi isušila i počela da se ljušti. Ne postoji previše hidratacije, zato se slobodno mažite losionom za telo i po nekoliko puta dnevno.

Tuširajte se mlakom vodom

Tuširanje vrućom vodom može da dehidrira kožu, zato se držite mlake vode i koristite hidrirajuću kupku ili ulje za tuširanje.

(FOTO) PA, NE MOGU DA JEDEM SAMO SALATE! Jedna od najlepših na svetu OVAKO održava liniju!

Uradite blagi piling

Važno je i da radite piling, kako biste uklonili mrtve ćelije kože, zbog kojih će koža biti manje sjajna. Ali, važno je da radite blagi piling jer će onaj nešto grublji "skinuti" i bronzanu boju.

Foto: Shutterstock

Dovoljno je da za piling koristite četku za suvi piling ili sunđer za piling. Imajte na umu da će bilo koji proizvod za piling koji sadrži glikolnu ili neku drugu kiselinu da vam izbledi kožu, tj. da skine taj površinski sloj koji je potamneo.

 

RESETOVANJE! Posle LETOVANJA vam potrebno ovoliko dana ODMORA!

Pijte dosta vode

Za opšte i za zdravlje kože je inače važno da pijete dosta vode, a hidracija je ključna i kada želite da zadržite letnji ten. Kada unosite dosta vode, koža će biti zategnutija i blistava, a isto važi i za zdravu ishranu – posebno za namirnice pogate beta-karotenom, koji se nalazi u šargarepi, slatkom krompiru, mangu.

Naglasite ten

Kada već imate broznani ten, možete dodatno da ga istaknete kremama za samotamnjenje. Takođe, kada ste već pocrneli, manje su šanse da od kreme za samotamnjenje "pošarenite".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija