• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mens Health/informer.rs

03.08.2019

16:01

PAKAO NA POSLU? Pet trikova koji će vam pomoći da PREŽIVITE naporan radni dan!

Ljubav

PAKAO NA POSLU? Pet trikova koji će vam pomoći da PREŽIVITE naporan radni dan!

Podeli vest

Ponekad nam se čini da plivamo uzvodno i da se borimo sa vetrenjačama. Ipak, postoji način da se nekako izborite sa tim i da uspostavite neki vid kontrole nad vašim životom uprkos haosu u koji ste upali

 Ovo je pet brzih strategija koje mogu da vam pomognu da ne "izgorite" tokom radne nedelje.

Dremnite kad god možete

Spavanje je prva stvar koja vam pada na pamet kada ste umorni, naravno, ne na radnom mestu. Deset sati sna dnevno za decu i adolescente i sedam do osam sati sna za odrasle je idealan period za odmor. Spavanje je važno za opšte zdravlje, ali i za pamćenje i kreativno razmišljanje. Ukoliko vam obaveze to dozvoljavaju, dremite bar pola sata posle ručka, ili makar žmurite i opustite se u mirnom okruženu. 

ORGAZAM POD ZVEZDAMA! Horoskop otkriva koja POZA U SEKSU je kao stvorena za vas!

Planirajte vaše obroke

Ne čekajte da se ujutru probudite za posao pa da onda spremate hranu, već je spremite uveče za ujutru. Tako ćete moći da kontrolišete šta sve koristite za spremanje hrane i da se zdravo hranite. Sveže namirnice i domaća kuhinja daće vam snagu neophodnu da izdržite dan.

Foto: Pixabay

Napravite popis stvari koje treba da uradite

Kada ne jurite tamo i ovamo, bićete fokusiraniji i odmorniji. Zato napravite listu stvari koje bi trebalo da uradite tog dana i krenite lagano.

Ne zatrpavajte se obavezama

Kada radite i imate plan, čak i najmanja sitnica može da vas izbaci iz takta i poremeti vam ceo dan. Držite se plana i polako rešavajte zadatak po zadatak. Sve što može da se uradi za krako vreme, a bitno je, uradite odmah.

PODMLAĐIVANJE! Uklonite bore uz pomoć fantastične maske od breskve!

Isključite telefon

Ometanje je apsolutni ubica produktivnosti. Sve dok budete krstarili društvenim mrežama i odgovarali na poruke prijatelja nećete stići da uradite vaš posao i to će vas samo usporiti, piše "Mens Health". Jednom rečju, usredsredite se na posao kada ste na poslu i onda na odmor kada se radno vreme završi. Takođe, ne proveravajte mejlove svaki čas. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17