• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2019

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 19. AVGUST: STRELČEVI se zaljubljuju u stariju osobu, OVNOVI zapadaju u poslovnu krizu!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 19. AVGUST: STRELČEVI se zaljubljuju u stariju osobu, OVNOVI zapadaju u poslovnu krizu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Pokušaćete da budete romantični, ali to vam neće poći za rukom. POSAO: Brinuće vas budućnost jer ste zapali u poslovnu krizu. ZDRAVLJE: Moguća upala sinusa.

BIK
LJUBAV: Spremni ste na svaki dogovor, ali nije sigurno da ćete postići harmoniju u ljubavnom odnosu. POSAO: Bez promena na planu karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Očekujte pozitivna dešavanja u ovoj sferi. Iskoristite ovaj period. POSAO: Možete imati većih problema ako se bavite transportom. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

RAK
LJUBAV: Niste naročito usredsređeni na ljubav. Uglavnom ćete se baviti drugim stvarima. POSAO: Posao bi mogao da vas potpuno iscrpi. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV
LJUBAV: Vi ste kao Sunce, što privlači druge ali ih i guši, pogotovo ako nikada od vas ne mogu doći do izražaja. POSAO: Dobra saradnja sa drugima. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Moguća ljubav sa nekim koga dugo poznajete. POSAO: Imaćete volje da počnete da radite nešto što ima veze sa zabavom. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko iz kruga prijatelja. POSAO: Vrlo ste buntovni ovih dana i to vam sigurno pravi probleme na poslu. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

ŠKORPION
LJUBAV: Umete da se opsednete nekom idejom i da sve drugo zanemarite. To negativno utiče na vaš ljubavni život. POSAO: Ovo je period za promene. ZDRAVLJE: Povrede.

STRELAC
LJUBAV: Moguć je flert ili veza sa nekim ko je dosta stariji od vas. POSAO: Bićete previše popustljivi prema ljudima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Ljubavni život vam sad nije prioritet. POSAO: Izaći ćete u javnost na izvestan način, uz pomoć marketinga. ZDRAVLJE: Promenljivo, moguće upale.

VODOLIJA
LJUBAV: Može se dogoditi da vam se dopadne neko ko vam je nadređen ili neko ko radi sa vama. POSAO: Nemojte preuzimati nikakav rizik. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RIBE
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko se bavi sportom ili nosi uniformu bilo koje vrste. POSAO: Uspeh u sferi turizma i ugostiteljstva. ZDRAVLJE: Posetite lekara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija