• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2019

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 23. AVGUST: RAKOVI će se spetljati sa starijom osobom, DEVICE su FRUSTRIRANE!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 23. AVGUST: RAKOVI će se spetljati sa starijom osobom, DEVICE su FRUSTRIRANE!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Život vam je trenutno pun izazova, zbog čega je teško da se skoncentrišete na ljubav. POSAO: Imaćete sreće ako tražite kvalitetnu radnu snagu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

BIK
LJUBAV: Vaša inicijativa će biti iznenađujuća i naići će na odobravanje partnera. POSAO: Posao vam je postao ili dosadan ili opterećujuć. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Ako ste zauzeti, moguće je manje neslaganje u odnosu. POSAO: Uspeh u sferi pružanja usluga, posebno onih koje imaju neke kakve veze sa negom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Imaćete kontakt sa nekim ko je dosta stariji od vas ili sa nekim koga je teško osvojiti. POSAO: Mogući logistički ili administrativni problemi. ZDRAVLJE: Preteran apetit.

LAV
LJUBAV: Moguć flert i razmena nežnosti. Lako ćete ostvariti kontakt preko društvenih mreža. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru poslovnu ponudu. ZDRAVLJE: Alergija.

DEVICA
LJUBAV: Frustrirani ste danas, jer nemate mnogo prilika za ljubav. POSAO: Bićete ili vrlo neoprezni ili rasipni sa novcem. ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom.

VAGA
LJUBAV: Trenutno ste u fazi u kojoj očekujete da partner dokaže da vas voli. POSAO: Promene nabolje u ovoj sferi kao i mogući manji finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko ima veze sa inostranstvom ili je stranog porekla. POSAO: Pozitivne promene i poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete se više zanositi nekim nego što ćete zaista biti spremni da se toj osobi predate. POSAO: Nejasna poslovna situacija. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Problemi iz drugih sfera pokvariće vam dan. POSAO: Nemojte se zaduživati, inače ćete imati problema sa finansijama. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

VODOLIJA
LJUBAV: Možete imati prilike za fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Nepovoljna finansijska situacija ili nepredviđeni troškovi. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Imaćete prilike da razgovarate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Stabilna ali ne i naročito perspektivna poslovna situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija