• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

23.08.2019

08:09

SAMO U TRAVELLAND-U: HOTELI PO CENI APARTMANA!

Ljubav

SAMO U TRAVELLAND-U: HOTELI PO CENI APARTMANA!

Podeli vest

Želite da vrele septembarske dane provedete na nekoj peščanoj plaži daleko od gužve i gradske vreve? U tom slučaju „Travelland“ ima sjajnu ponudu za vas: hoteli po ceni apartmana! Uz neverovatne popuste i do 60%, očekuje vas i akcija za prevoz autobusom: karta za odrasle je 40€, a za decu 30, za polaske 30.8, 4.9. i 9.9! Popusti važe za rezervacije do 25.8, a „Travelland“ će za vas biti otvoren i u nedelju 25.8!

Grand Victoria Hotel 2* smešten je na mirnoj lokaciji, oko 400m od centra Haniotija i idealan je za opuštanje. Poseduje recepciju, wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bazen, bar, baštu i parking. Sve sobe poseduju klima uređaj, satelitsku televiziju, telefon, terasu i kupatilo, dok neke imaju i čajnu kuhinju. Uz popust do 47%, 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 i 6 godina možete obezbediti po ceni od 349€! 

Foto: Promo Travelland

Između mesta Kriopigi i Kalitea na Halkidikiju nalazi se Hotel Pashos 3*. Okružen je borovom šumom, a sa uzvišenja na kome se nalazi pruža se neponovljiv pogled. Gosti se mogu opustiti na terasi bara ili na bazenu sa velikom baštom. Takođe, na raspolaganju su i stoni tenis, planinarenje, iznajmljivanje bicikala i rent a car. Hotel raspolaže sa 32 sobe koje imaju prostran balkon. Opremljene su kupatilom sa tuš kabinom i klima uređajem, a neke sobe imaju direktan ili bočni pogled na more. Aktuelan je popust do čak 57%, a 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete platiti samo 379€! 

Foto: Promo Travelland

Foto: Promo Travelland

U samom centru Pefkohorija, izuzetno popularnog letovališta, nalazi se Pelli Hotel 3*, ali uprkos tome uspeva da zadrži mirnu i prijatnu atmosferu. Gostima su na raspolaganju: restoran, barovi, dečji i bazen za odrasle, wireless internet, salon lepote i frizerski salon. Sobe su klimatizovane i poseduju sopstveni balkon. Za ovaj hotel je obezbeđen popust do 20%, pa se cene za 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dete do 12 godina kreću od 344€!

Foto: Promo Travelland

Grand Otel 4* je hotel sa najboljom lokacijom u Haniotiju: smešten je u centru, na samoj plaži, pored gradskog parka. Sastoji se od dve zgrade između kojih je parking. Raspolaže sopstvenom plažom i bazenom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži, wifi internet. Sobe su opremljene radiom, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i sve imaju balkon sa pogledom na more ili dvorište. U ovom hotelu možete odsesti uz popust do 47%!

Foto: Promo Travelland

 

Foto: Promo Travelland

Aristoteles Beach Hotel 4* je šarmantni hotel smešten u mirnom delu Atifosa, idealan za opuštajući odmor. Nalazi se na uzvišenju sa koga se pruža prelepi pogled na more i privatnu plažu, koja je udaljena oko 300 m, a do koje se stiže mostom (preko ulice), stepenicama ili panoramskim liftom. Uz recepciju otvorenu 24h i internet konekciju, gostima hotela su na raspolaganju: bazen, restoran, barovi, mini market, tereni za košarku i tenis, šah, kao i besplatan parking. Aktuelni su popusti do čak 60%!

Foto: Promo Travelland

„Travelland“ je za vas otvoren svakog radnog dana od 9 do 20h, subotom do 16h, a radiće i u nedelju od 10 do 17h!

Foto: Promo Travelland

Foto: Promo Travelland

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija