• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2019

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 26. AVGUST: BIKOVI se zaljubljuju na prvi pogled, RAKOVI napreduju na poslu!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 26. AVGUST: BIKOVI se zaljubljuju na prvi pogled, RAKOVI napreduju na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Možete doživeti kratkotrajnu ali strastvenu ljubavnu avanturu. POSAO: Ovo je povoljan dan, pozitivna dešavanja na poslu. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

BIK
LJUBAV: Možete doživeti ljubav na prvi pogled. POSAO: Ulagaćete velike napore, ali bez rezultata. Frustracija trenutnom situacijom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu. POSAO: Uspeh u radu, pogotovo u vezi sa kreativnošću i samoizražavanjem, ali i u svemu drugom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Imaćete problema i bitna je otvorena komunikacija s partnerom. POSAO: Prilika za napredak ili za pokazivanje vaših sposobnosti. ZDRAVLJE: Odlično.

LAV
LJUBAV: Nejasni odnosi ili problem da se utvrde granice i pravila ponašanja u odnosu. POSAO: Mislite na ljude koji vam pomažu u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Danas ćete odisati lepotom, pa su moguće brojne ljubavne ponude. POSAO: Mogući manji administrativni ili logistički problemi. ZDRAVLJE: Povišen šećer.

VAGA
LJUBAV: Može vam se dogoditi nešto dramatično, što će probuditi instinktivnu potrebu za ljubavlju. POSAO: Problemi u sferi nekretnina. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaša reputacija će od vas napraviti ljubavnu metu. Više osoba će pokazati naklonost prema vama. POSAO: Promena nabolje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Srešćete bar jednu osobu koja će vas inspirisati na ljubav. POSAO: Uspeh, pogotovo ako se bavite organizacionim poslovima. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Rizik i misterija vas intrigiraju, ali danas nećete biti raspoloženi ni za jedno ni za drugo. POSAO: Možete doživeti uspeh na poslu. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA
LJUBAV: Možete upoznati osobu koja je uticajna ili na neki način poznata. POSAO: Moguće je poslovno putovanje ili rad za strance. ZDRAVLJE: Jaka vitalnost.

RIBE
LJUBAV: Moguća veza sa nekim ko se bavi opasnim zanimanjem. POSAO: Bez promena. Morate se više potruditi da definišete svoje ciljeve. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59