• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2019

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 31. AVGUST: BLIZANCI pucaju od ljubavi, DEVICE sreću svog suđenog!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 31. AVGUST: BLIZANCI pucaju od ljubavi, DEVICE sreću svog suđenog!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Iako ćete imati sreće u ovoj sferi, to će se pre svega odnositi na fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Problemi u poslovanju. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

BIK
LJUBAV: Imate dobar ljubavni život, pun prijatnih poznanstava i novih prilika. POSAO: Sreća u poslovima vezanim za kreativnost i umetnost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Izlazite više nego obično i uživate u ljubavi. POSAO: Imaćete uvećan obim posla, što će posebno obradovati privatnike. ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju.

RAK
LJUBAV: Možete naći ljubav na društvenim mrežama ili uz pomoć prijatelja. POSAO: Ovo je dobar dan za bilo šta u vezi sa administracijom ili transportom. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

LAV
LJUBAV: Velikodušno ćete obasuti voljenu osobu znacima pažnje. POSAO: Potrebna vam je samostalnost u odlučivanju. Inače, uspeh. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

DEVICA
LJUBAV: Srešćete nekog ko je idealan za vas, baš onakva osoba o kojoj ste maštali. POSAO: Ovo je vreme kada možete napredovati u karijeri. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA
LJUBAV: Bićete raspoloženi da pokažete svoja osećanja i naklonost. Osoba koja vam se dopada neće moći da vam odoli. POSAO: Bićete uspešni. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti tajnu vezu ili ćete skrivati svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada. POSAO: Pozitivne promene i napredak. ZDRAVLJE: Infekcije.

STRELAC
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko vam je nadređen ili neko koga ste upoznali preko posla. POSAO: Moguće je da dobijete posao koji podrazumeva kreativan rad. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Prijaće vam pozitivne okolnosti koje vam donosi partnerstvo. Moguće romantično putovanje. POSAO: Uspeh u radu sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete se dobro zabavljati i upoznati osobe koje će vas zainteresovati. POSAO: Problemi sa podređenima i sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Bićete okruženi osobama s kojima ćete osetiti povezanost na mentalnom nivou, ali ne i na fizičkom. POSAO: Mnogo energije ćete uložiti u partnerski posao. ZDRAVLJE: Dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija