• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2019

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 12. SEPTEMBAR: LAVOVI sumnjaju u iskrenost partnera, VODOLIJE žele da rade sa strancima!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 12. SEPTEMBAR: LAVOVI sumnjaju u iskrenost partnera, VODOLIJE žele da rade sa strancima!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Bilo bi dobro da iskoristite pozitivan trend i uspostavite harmoničan ljubavni odnos. POSAO: Dobit od bilo kakvog podučavanja. ZDRAVLJE: Jedite laganu hranu.

BIK
LJUBAV: Upoznaćete nekoga s istim interesovanjima. POSAO: Danas lako možete sve ostvariti, jer ćete imati sreće u svemu što preduzmete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Nekome ćete udeliti kompliment, ali ćete imati prilike da i vi dobijete komplimente. POSAO: Bićete vrlo aktivni, možda i previše. ZDRAVLJE: Infekcije.

RAK
LJUBAV: Danas ćete imati problema da održite harmoniju u porodičnom životu. POSAO: Uslovi rada neće biti baš naročito dobri. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Moguće je da ćete posumnjati u iskrenost partnera. POSAO: Trenutno ste puni entuzijazma, naročito ako radite s nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Biće vam lako da privučete osobu koja vam se dopada. POSAO: Dobit od partnerstva ili u poslu koji ima veze sa radom sa ljudima. ZDRAVLJE: Sporije varenje.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete održavati platonsku vezu ili steći tajnu simpatiju. POSAO: Sreća u kreativnim zanimanjima i u radu s decom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Dopadaće vam se uspešne osobe, one koje poseduju neku vrstu moći, a ne samo izgled. POSAO: Blago poboljšanje u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Danas možda nećete naći ljubav, ali ćete imati prilike za flert. POSAO: Možete dobiti priliku za neki dodatni posao na crno. ZDRAVLJE: Unosite manje kalorija.

JARAC
LJUBAV: Promenljiva sreća, kao i prethodnih dana. Imaćete prilika, ali i teškoća u realizaciji. POSAO: Biće vam dosadno na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Pružiće vam se prilika za ljubav, ili bar za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete želju da radite za strance. ZDRAVLJE: Upala grla.

RIBE
LJUBAV: Može vam se dopasti neko zauzet ili je iz nekih drugih razloga loš kandidat za pravu vezu. POSAO: Očekujte samo pozitivne stvari. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija