• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.09.2019

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 19. SEPTEMBAR: OVNOVIMA stiže novčana infuzija, BLIZANCI imaju pravne probleme

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 19. SEPTEMBAR: OVNOVIMA stiže novčana infuzija, BLIZANCI imaju pravne probleme

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Uživaćete u društvu osoba koje su vam privlačne. POSAO: Očekujte pozitivne promene u ovoj sferi. Stiže i novčana infuzija. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Bićete zbunjeni ili ćete dati prevelik značaj glasinama. To će vam pokvariti raspoloženje. POSAO: Manji napredak na poslu. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BLIZANCI
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je stranog porekla ili živi u inostranstvu. POSAO: Mogući pravni problemi, ako se budete time bavili. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Imaćete prilike za izlazak koji vam može doneti nove šanse. POSAO: Izbegavate promene, čak i pozitivne, što vas često blokira. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV
LJUBAV: Ovih dana vam je bitno da pokažete kako ste uspešni. POSAO: Moguće je da ćete imati problema da uspostavite svoj autoritet. ZDRAVLJE: Infekcije.

DEVICA
LJUBAV: Izbegavajte negativnost i pazite šta govorite i sve će biti dobro danas. POSAO: Moguće je da ćete dobiti priliku da vodite posao. ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

VAGA
LJUBAV: Vas je lako obrlatiti, zbog čega je bitno da izbegavate iskušenja. POSAO: Lako dobijanje sponzorstva i bilo kakvog kredita. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaš magnetizam će posebno privlačiti. POSAO: Iskoristite pozitivan trend jer trenutno lakše možete da ostvarite šta god da zacrtate. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.

STRELAC
LJUBAV: Javno iskazivanje ljubavi ili formalizovanje veze. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao koji je bolje plaćen od onog koji radite. ZDRAVLJE: Usporena probava.

JARAC
LJUBAV: Privlačiće vas osobe s kojima ste duhovno srodni, jer ste u fazi kad vam je to najbitnije. POSAO: Dobit od posla sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Kontakt sa nekim iz inostranstva. POSAO: Uspeh onima koji se bave visokokvalifikovanim radom ili traže posao u inostranstvu. ZDRAVLJE: Infekcije.

RIBE
LJUBAV: Ako ste u vezi, onda je ovo povoljan period za zadovoljavajući fizički kontakt sa partnerom. POSAO: Sreća u pravnim sporovima. ZDRAVLJE: Dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija