• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.09.2019

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 20. SEPTEMBAR: RIBE lako dolaze do novca, OVNOVIMA burno u ljubavnom životu!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 20. SEPTEMBAR: RIBE lako dolaze do novca, OVNOVIMA burno u ljubavnom životu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Prolazite kroz uzbudljiv period u kome ćete štošta pozitivno doživeti. POSAO: Previše trošite iako trenutno imate sreće sa novcem. ZDRAVLJE: Urinarne infekcije.

BIK
LJUBAV: Privući ćete pažnju nekoga s kim radite, a moguć je i fizički kontakt. POSAO: Možda ćete raditi sa grupama ljudi, kao deo tima. ZDRAVLJE: Temperatura.

BLIZANCI
LJUBAV: Čeznete za nečim uzbudljivim, a svakako ćete privući više zanimljivih osoba. POSAO: Radićete mnogo i sa puno radnog elana. ZDRAVLJE: Upala grla.

RAK
LJUBAV: Danas ćete biti emotivno nepristupačni, zbog čega će vam iskliznuti neke prilike. POSAO: Promene u oblasti karijere i dobit. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Ovo nije povoljan dan za započinjanje duže veze ili zajedničkog života. POSAO: Bavićete se administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA
LJUBAV: Nećete moći da na silu dobijete ono što želite. Da biste dobili ljubav morate da je pružite. POSAO: Možete naići na probleme. ZDRAVLJE: Imate dosta energije.

VAGA
LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete napredovati ili doživeti neku vrstu priznanja za vaš rad.. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete mnogo prilika, ali loše ćete ih iskoristiti zbog prevelikih očekivanja. POSAO: Finansijski uspeh i profit od posla. ZDRAVLJE: Infekcije.

STRELAC
LJUBAV: Moguć flert sa nekom osobom koja je dosta mlađa, što nije neuobičajeno za vas. POSAO: Moguće neslaganje sa nadređenima. ZDRAVLJE: Skok šećera ili masnoće u krvi.

JARAC
LJUBAV: Mnogo ste otvoreniji i optimističniji ovih dana, što ima pozitivan uticaj na ljubavni život. POSAO: Moguće je unapređenje na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Ljubav sa nekim ko živi u inostranstvu ili je stranog porekla. POSAO: Očekujte pozitivne promene, pogotovo ako radite za strance. ZDRAVLJE: Infekcije.

RIBE
LJUBAV: Prolepšaćete se, što će vas učiniti zaista neodoljivim. POSAO: Lako dolazite do novca. Naplatićete ono što vam drugi duguju. ZDRAVLJE: Dobro.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija